Αστυνομικά Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ ! Πιστολιδι στην Παραλία της Ερέτριας με 3 νεκρούς!

This slideshow requires JavaScript.

Πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Ερέτριας σε ταβέρνα συναντηθήκαν 4 ανδρες Έλληνες, με σκοπό να γευματίσουν και να συζητήσουν διάφορα ζητήματα δικαστικής και οικονομικής φύσεως καθώς κάποιοι ήταν και δικηγόροι και επιχειρηματίες.

Πέμπτος που κατέφθασε και πιθανότατα γνωριζόταν με τα θύματα και είχε οικονομικές διαφορές τράβηξε πιστόλι και σκότωσε εν ψυχρώ τους τρεις από αυτούς 4ος γλύτωσε γιατί λίγα δευτερόλεπτα πριν απομακρύνθηκε από το τραπέζι για να μιλήσει στο κινητό του.

Ο δράστης παραδόθηκε στην ασφάλεια Χαλκίδας όπου και παρέδωσε το όπλο της εν ψυχρώ δολοφονίας. Περαιτέρω έρευνα για τα αίτια του δράστη διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας.

Λέγεται όμως ότι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση κυκλώματα τοκογλυφίας τα οποία λυμαίνονται τα τελευταία περιουσιακά στοιχειά χρεοκοπημένων επαγγελματιών.

Αν και η ανθρώπινη ζωή πρέπει να μπαίνει πάντοτε πάνω από κάθε οικονομική διαφορά αν κάποιο θετικό συμπέρασμα πρέπει να βγει από την ιστορία αυτή, αυτό πρέπει να είναι πως στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε η λογική και ο ανθρωπισμός πρέπει σε κάθε περίπτωση να πρυτανεύουν.

Σε καμία περίπτωση το περιστατικό αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει επισκέπτες και τουρίστες του τόπου μας ή να δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας καθώς το περιστατικό αυτό είναι τόσο πρωτοφανές όσο και μεμονωμένο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *