Πολιτικά Πολιτιστικά Τελευταίες Ειδήσεις

Ταφόπλακα στο Αρχαίο Θέατρο.

αρχαιο θεατρο-αεροφωτογραφια

Εκλεισε και τυπικά η αυλαία για τον διακαή πόθο πολλών Ερετριανών να αναστηλωθεί ο σημαντικότερος αρχαιολογικός χλωρος  της πόλης μας.

Ο λόγος είναι πως το υπουργείο πολιτισμού περικόπτωντας και νοικοκυρευοντας τις δαπανες του, καταργεί τις επιτροπές που δεν λειτούργησαν ποτέ, και μια απο αυτές δυστυχώς ήταν και επιτροπή για την αναστήλωση του αρχαίου θεατρου της ερέτριας.

Είναι πολύ κρίμα που γενιές ολόκληρες πολιτικών και πολιτικάντηδων δεν στάθηκαν αντάξιες των περιστάσεων και των υποσχέσεων τους.

Μεταθέτουμε στις επόμενες γενιές την αξιοποίηση του αρχαιολογικου και πολιτιστικού αυτού μνημείου και δυστυχώς είμαστε αδικαιολόγητοι.

0 Replies to “Ταφόπλακα στο Αρχαίο Θέατρο.

 1. Είμαι νέα συνδρομήτρια του ERETRIAPRESS.GR και θεωρώ την ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την πόλη μας απαραίτητη και το έργο σας πολύτιμο. Λίγο την ορθογραφία να προσέξετε στα κείμενα σας μόνο, γιατί κάποιες φορές βγάζει μάτι βρε παιδιά.
  Ευχαριστώ

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και περισσοτερο σ’ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου.Θα ήθελα να πω οτι είμαστε πολλοί αλλα δυστυχώς όλο αυτό που βλέπετε ειναι δουλεία και αγωνία και προσφορά ενός και μόνο ανθρώπου.Προσπαθούμε για το καλύτερο με ποιοτικά άρθρα, δεν θα ήθελα να δικαιολογηθώ αλλα συγχωρέστε με για τυχόν λάθη, γινόνται απο βιασύνη και όχι απο προχειρότητα.
   Δεν πειράζει που είσαι νέα συνδρομήτρια, άλλωστε και το eretriapress.gr δεν εχει κλείσει ουτε ένα μήνα ζωής.
   Ελπίζω να αγκαλιάσετε με πολύ αγάπη αυτή την δουλειά γιατι και έγω απο αγάπη για τον τόπο μας την κάνω και μόνο.

   ευχαριστω για το σχόλιο
   Σπυρος Κολλιας-Διαχειριστης και συντακτης του Eretriapress.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *