Κοινωνικά Πολιτικά Πολιτιστικά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός των Εμπόρων Ερετρίας! Κέφι Χορός …και πολλές ειδήσεις!

This slideshow requires JavaScript.

Τον ετήσιο χορό τους συνδιοργάνωσαν απο κοινού ο σύλλογος των Εμπόρων και η ποδοσφαιρική ακαδημία της Ερέτριας το Σάββατο 19/3 στο κοσμικό κέντρο “Λύκος”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί και σημαντικοί φορείς της πόλης , ο Δήμαρχος Κος Βελέντζας, ο πρόεδρος του Ε. Επιμελητηρίου Κος Παν. Σίμωσης , ο Κος Φατούσης απ’την περιφέρεια στερεάς, πλήθος δ. συμβούλων και προέδρων και φυσικά οι επαγγελματίες της Ερέτριας οι οποίοι έδειξαν οτι παρά την κρίση ξέρουν να το διασκεδάζουν.

Η βραδιά άνοιξε με τον πρόλογο του κυρίου Διονυσόπουλου πρόεδρο της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Ερέτριας ο οποίος τόνισε τα επιτεύγματα της τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κύριος Αναστάσιος Βαλκάνος Πρόεδρος του συλλόγου των εμπόρων ο οποίος ευχαρίστησε θερμα και με χιούμορ τους φορείς που αγκάλιασαν την εκδήλωση . Ο κος Βαλκάνος ζήτησε απο τον Δήμαρχο να σκύψει πάνω απο τα προβλήματα της Ερέτριας και τους πολίτες της γιατί αυτός ο τόπος αξίζει το καλύτερο.

Ο Δήμαρχος Κος Βελέντζας παίρνοντας  τον λόγο αναφέρθηκε στον δυναμικό και ουσιαστικό ρόλο που έχει ο σύλλογος των επαγγελματιών και στις δυσκολίες που λόγω των καιρών ο κλάδος αντιμετωπίζει, τονίζοντας επίσης οτι η πόρτα του δημάρχου είναι πάντα ανοιχτή για τους επαγγελματίες και όλους τους πολίτες, απευθυνόμενος  δε στον Κο Βαλκάνο ανέφερε οτι η επιλογή του να τον ορίσει  σε λίγους μήνες και αντιδήμαρχο Ερετρίας θα τον δικαιώσει απόλυτα.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Κο Βαλκάνο και στον γραμματέα του συλλόγου Κο Κώστα Δενδρινό αλλα και σε όσους κόπιασαν για την οργάνωση της βραδιάς η οποία κατα κοινή ομολογία όλων των παρευρισκομένων ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Η τυχερή που κατα την κοπή της πίτας κέρδισε το φλουρί και έναν χρυσό σταυρό είναι η Κα Ελένη Μπασινά, επίσης κατα την διάρκεια της βραδιάς έγινε κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα.

 

One Reply to “Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός των Εμπόρων Ερετρίας! Κέφι Χορός …και πολλές ειδήσεις!

  1. Συγχαρητηρια στον προεδρο του εμπορικου συλλογου κυριο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΒΑΛΚΑΝΟ και τον γραμματεα κυριο ΔΕΝΔΡΙΝΟ, για την υπεροχη βραδια που διοργανωσαν με κοπο. Οι κοποι τους ομως απο οτι φαινετε ανταμηφθηκαν με την μεγαλη συμμετοχη του κοσμου και ολο αυτο το κλιμα που υπηρξε γεματο διασκεδαση. Η βραδια ηταν πραγματικα ομορφη, επιφυλασε εκπληξεις και αρκετα δωρα που τα προσφεραν επιχειρηματιες του τοπου μας. Ωστοσο δεν ελειψαν και καποιες ανακοινωσεις που δειχνουν πως ολοι ειναι ετοιμοι να αντιμετωπισουν αυτους τους δυσκολους καιρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *