επικαιρότητα Πολιτικά

Άναψαν τα αίματα! Φραστικό επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο στις 29 Μαρτίου ημέρα Τρίτη.

Ομολογουμένως το Δ.Σ. της 29ης και της 30ης Μάρτη είχε πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία και θα μας απασχολήσει αρκετά.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η πρόταση-εισήγηση του Αντιδήμαρχου ποιότητας ζωής Κου Ραγιά για κάποιες αλλαγές-τροποποιήσεις στα έργα Σ.Α.ΤΑ. που είχαν προγραματιστεί και εγκριθεί απο την προηγούμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικά ο Κύριος Ραγιάς ανέφερε: ” Πολλές μελέτες έχουν γίνει εντελώς πρόχειρα και στο πόδι και πρέπει να γίνουν διορθώσεις” αναφερόμενος στην μελέτη για την Σωκράτους στην Αμάρυνθο την οποία μελέτη εκπόνισε ο κύριος Κοροβέσης .Το όνομα του τελευταίου αναφέρθηκε μετά απο απαίτηση των συμβούλων να μάθουν ποιός είναι επιτέλους ο μηχανικός που έκανε αυτή την “τόσο προχειρη μελέτη”.

Η κυρία Αλημπατέ  αντιδρώντας είπε πως είναι ενάντια σε δραστικές παρεμβάσεις προηγούμενων αποφάσεων Δημάρχων γιατι με αυτό τον τρόπο αλοιώνεται το έργο τους ενω θα πρέπει σε τελική ανάλυση ο λαός που θα κρίνει.

Ο Κος Ραγιάς σχολίασε στον ενικό απευθυνόμενος στην Κα Αλημπατέ λεγοντας της απαξιωτικά: “Ο κόσμος σε έκρινε ήδη, γι’αυτό και βρίσκεσαι στην Αντιπολίτευση!”

Ακολούθησε οργισμένη απάντηση της Κας Αλημπατέ για έλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο της και απευθυνόμενη πρός τον κύριο Βελέντζα είπε πως απο το 3ο συμβούλιο κιόλας χάθηκε ο σεβασμός.

Λαμβάνοντας τον λόγο αμέσως μετά ο Κος Βελέντζας έριξε τους τόνους και αστειευομενος είπε “Ανάψανε λίγο τα αίματα, ήταν οτι πρέπει για να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο του μεσημεριού!”

Σαν να μην έφτανε το επεισόδιο αυτό ακολούθησε άλλο ένα ανάμεσα στην πρόεδρο του Δ.Σ. κυρία Αικ. Λουλακά  και τον Κύριο Μιλτιάδη Γιακουβάκη όταν ο δεύτερος ανέφερε οτι δεν είναι δυνατόν να ψηφίζονται θέματα και εισηγήσεις  χωρίς να έχουν μοιραστεί σε γραπτά αντίτυπα , μάλιστα για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο κύριος Παπανικολάου της αντιπολίτευσης ζητώντας περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *