Πολιτικά Τελευταίες Ειδήσεις

Ούτε φέτος θα αξιοποιηθεί το Νησί των Ονείρων!

ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ -ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

Σε ερώτηση που απεύθυνε η κυρία Αλημπατέ ζητώντας απο τον κύριο Βελέντζα να ενημερώσει το σώμα για το τι προτίθεται να κάνει σχετικά με το νησί των ονείρων, μιας και ο καιρός περνάει και μπαίνουμε σε τουριστική περίοδο.Η Κα Αλημπατέ κατέθεσε την αγωνία της για το νησί διότι μπορεί ο Ε.Ο.Τ. να το ζητήσει πίσω απο τον Δήμο.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Κος Βελέντζας είπε πως είναι κάπως καθυστερημένο το ενδιαφέρον της αντιπολίτευσης μιας και το Νησί των Ονείρων τελεί υπο καθεστώς απαξίωσης δυόμιση χρόνια τώρα.Απ΄την άλλη συμπλήρωσε ο Κος Βελέντζας οτι το νησί τελεί υπο εκκαθάριση διότι η Δ.Ε.Ν.Ο (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΗΣΙ ΟΝΕΙΡΩΝ) χρωσταει στο κράτος περι το 1.500.000 , και αν δεν εκκαθαριστεί ειναι δεσμευμένα και τα προς χρήση ακίνητα, δηλαδή οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Οσο για τον Ε.Ο.Τ. ο Δήμαρχος έκανε σαφές οτι δεν υπάρχει κίνδυνος να του επιστραφεί το Νησί των ονείρων και οτι έχει εγγράφως παραχωρηθεί εως και το 2043.

Η Κα Αλημπατέ έσπευσε να ξεκαθαρίσει οτι παρέλαβε το νησί σε αυτή την κατάσταση και δεν ευθύνεται για τον χειρισμό με τον προηγούμενο ενοικιαστή, επίσης τόνισε οτι ο δρόμος έχει “στρωθεί” για απ’ευθείας ανάθεση μιας και οι δύο προηγούμενοι διαγωνισμοί κριθηκαν άγονοι. Επιμένοντας σε μια απάντηση για το πότε χρονικά εκτιμάται να ενοικιαστεί-αξιοποιηθεί ο Κος Βελέντζας είπε οτι “για φέτος δεν το βλέπω!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *