επικαιρότητα χιουμοριστικά

Δήμαρχε “Φονιά” που κλάδεψες τα δέντρα! (Σφήγκα)

O Δήμαρχος εκδικητής  φόνευσε τα κλαδιά και ξεσήκωσε σάλο σε εφημερίδες και μπλόγκ, ήμαρτον σκέψου να ομολογήσει οτι χάλασε και καμιά μυρμηγκοφωλιά!

Η Σφήγκα.

2 Replies to “Δήμαρχε “Φονιά” που κλάδεψες τα δέντρα! (Σφήγκα)

  1. ο κυριουλης-κυριουλα που δεν εχει το θαρρος να πει επωνυμα τις “αληθειες” του,πρεπει να μαθει να σεβεται το δικαιωμα στην καλαισθησια και οχι τη γυφτια που θελει να επιβαλλει ο καραβανάς δημαρχος,και οχι να κοροιδευει με βλαχοαστειακια…Τι να κανουμε?Η αληθεια τσουζει!

    1. κυρια μου ευχαριστω που μπηκατε στον κόπο να υποβάλετε σχόλιο, δυστυχώς το ένα απο τα δυο σχόλια σας ειμαι υποχρεωμένος να το λογοκρίνω και είναι πρωτη φορά που το κάνω. διότι χρησιμοποίησατε εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε “κυρία” και λυπάμαι πολύ γι’αυτό.
      Η “Σφήγκα” έχει το δικαιωμα της ανωνυμίας της και εμεις θα της την παρέχουμε, γιατί η αλήθεια καμμιά φορά τσούζει και κάνει τους τραμπούκους να φτάνουν στα άκρα.
      Οσο για το θέμα που σας απασχολεί, “το κλάδεμα” δηλαδή, πιστέυω οτι υπάρχουν απείρως μεγαλύτερα και σημαντικότερα προβλήματα στο Δήμο μας.Το γεγονός οτι επιλέξατε μια”τσατσοεφημερίδα” (δανείζομαι δική σας έκφραση) για να τραβήξετε την προσοχή για μερικά κλαδέματα το βρίσκω απο άστοχο εως κακόβουλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *