Πάολα για Κασσελάκη: «Συμφωνώ με τις απόψεις του Αχιλλέα Μπέου – Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα και έφερε τις ξενόφερτες ιδέες του»

Για τη φιλική σχέση της με τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε η τραγουδίστρια ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στον Στέφανο Κασσελάκη

Συνέντευξη στην κάμερα του Super Κατερίνα παραχώρησε η Πάολα και μέσα σε άλλα η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το εάν θα παραστεί στην τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, ενώ εξέφρασε την άποψή της και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος- Ούτε ομοφοβικός είναι ούτε σεξιστής» λέει η κόρη του.

«Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει», είπε η Πάολα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο.

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του», υπογράμμισε στην συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια.

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών», σχολίασε η Πάολα για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μία ηλικία να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για τη ζωή τους. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι εις βάρος άλλων», συνέχισε στην τοποθέτησή της η Πάολα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

“Ο Σκαραβαίος” ήρθε για να μείνει

Το περίμενα με έντονο ενδιαφέρον λες και το ένστικτό...

Ναταλία Λιονάκη: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός που αφιερώθηκε στο Θεό (φώτο)

15 χρόνια από τότε που η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη...

Όταν ο Νότης Σφακιανάκης «προφήτευε» από το 1998 όσα γίνονται σήμερα με ομοφυλόφιλους και τρανσεξουαλισμό

«Θα υπάρχει ένα υβρίδιο, θα είναι ένα συνονθύλευμα αρσενικοθήλυκο,...