Αστυνομικά

Τζίπ – περίπτερο σημειώσατε 1 στην Αμάρυνθο!

Την ασπρόμαυρη ταινία Τζίπ περίπτερο και αγάπη με τον αξέχαστο Σταυρίδη μας θύμησε το περιστατικό που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στην Αμάρυνθο όταν αγροτικό όχημα μάρκας NISSAN NAVARA προσέκρουσε και παρέσυρε το περίπτερο που βρίσκεται απέναντι απο την Αγροτική Τράπεζα στην Αμάρυνθο.

Ευτυχώς, το περιστατικό συνέβη αργα το βράδυ και έτσι δεν κινδύνευσε ο άτυχος περιπτεράς που δεν πίστευε την ατυχία που τον βρήκε το επόμενο πρωί.

Το περιστατικό είχε ως εξής, στο τιμόνι του αγροτικού που κινιόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον κεντρικό δρόμο της Αμαρύνθου βρισκόταν νεαρός ο οποίος καταδιώκόταν απο τον πατέρα του επειδή πήρε το όχημα κρυφά.Αποτέλεσμα της υπερβολικής ταχύτητας ήταν το όχημα να ξεφυγει απο τον έλεγχο του νεαρού και προφανώς άπειρου οδηγού και να βγεί απο τον δρόμο παρασύρωντας το περίπτερο.

Είναι ευτύχημα που δεν υπήρχε κανείς στο πεζοδρόμιο την στιγμή που το ογκώδες αγροτικό όχημα έκανε την τρελή του πορεία πρίν καταλήξει με εφημερίδες , τσιγάρα και σοκολάτες στο παρμπρίζ του.

Για όποιον όπως εμείς, αγαπά τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο μπορεί να απολάυσει την ταινία εδώ, οπου ο Τασσος ο Καψουρας, (Σταυριδης) φοβάται περισσότερο απο κάθε τι οτι μια μέρα ένα “καταραμένο” τζίπ θα παρασύρει το περίπτερο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *