Πολιτικά

Καταγγελία για ανάρμοστη συμπεριφορά υπαλλήλου στην υπηρεσία αλλοδαπών του Δήμου Ερέτριας.

Μια σοβαρότατη καταγγελία ήρθε στα χέρια του Eretriapress.gr απο έναν αγανακτισμένο συμπολίτη μας, οποίος όχι μόνο αντιμετώπισε την γραφειοκρατία καθώς ταλαιπωρείται 2 χρόνια για να πάρει ανανέωση της  άδειας παραμονής της συζύγου του, αλλα και την ανάρμοστη συμπεριφορά της υπαλλήλου όπως μας καταγγέλει.

Το ανάλγητο Ελληνικό κράτος δεν εδέησε να δώσει μόνιμη άδεια παραμονής στην Κα Δρακούλη παρ’ολο που ειναι παντρεμένη με Ελληνα πολίτη και έχει τρια παιδιά ελληνόπουλα, αντιθέτως την έριξε βορά σε κρατικοδίαιτους και ανάλγητους υπάλληλους ωστε να την ταλαιπωρούν ακόμη περισσότερο.

Η υπόθεση έχει ως εξής, Ο κύριος Απόστολος Δρακούλης δέχθηκε τηλεφώνημα απο την υπάλληλο του Δήμου Ερέτριας, που είναι υπέυθυνη για τις άδειες παραμονής η οποία τον  ενημέρωνε οτι η άδεια παραμονής της συζύγου του ειναι έτοιμη και μπορεί να περάσει να την πάρει. Ο Κος Δρακούλης αναστενάζοντας απο ανακούφιση είπε “-Επιτέλους μετα απο 2 ολόκληρα χρόνια που ταλαιπωρούμαι”. Η φράση αυτή όμως πυροδότησε μια ανάρμοστη συμπεριφορά άνεφ προηγουμένου όπως μας αναφέρει ο Κος Δρακούλης. “Αρχισε να με υβρίζει σαν να είχε μαζί μου προηγούμενα, και γενικά να συμπεριφέρεται με εξαιρετικά απρεπεί τρόπο προς το προσωπο μου”. Συνεχίζει ο Κος Δρακούλης, “Είμαι 59 ετών οικογενειάρχης άνθρωπος με τρία παιδιά και ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα για το παραμικρό, η συμπεριφορά της κυρίας που χειρίστηκε την υπόθεση μου είναι απολύτως απαράδεκτη και θα πρέπει να της γίνουν αυστηρότατες συστάσεις ωστε να αντιμετωπίζει τον κάθε πολίτη πιό κόσμια”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *