Περιβαλλοντικά Πολιτιστικά

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΑΧΙΝΟΥ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011

Ο  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΕΤΡΙΑΣ  «ΑΧΙΝΟΣ»  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ  ΤΗΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΚΑΙ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  ΚΑΤΑ  ΤΗΝ  ΦΕΤΙΝΗ  ΘΕΡΙΝΗ  ΠΕΡΙΟΔΟ  2011 ΤΙΣ  ΠΙΟ  ΚΑΤΩ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

  • Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρα 9:00το πρωί ανάβαση με πεζοπορία στο λόφο «Καστέλι» Ερέτριας. Θα ακολουθήσει επίδειξη ορειβατικής αναρρίχησης στο  αναρριχητικό πεδίο που υπάρχει στο «Καστέλι».  Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τον συμβολικό καθαρισμό του μονοπατιού.Παρακαλούνται όσοι λάβουν μέρος στην ανάβαση να βρίσκονται στο χώρο του αρχαίου θεάτρου Ερέτριας στις 9:00 από όπου θα γίνει η εκκίνηση. Οι συμμετέχοντες  και θα πρέπει να φέρουν κατάλληλο εξοπλισμό.(Μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια κλειστού τύπου, καπέλα, πόσιμο νερό και ότι άλλο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο).

  • Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο 2ο Δημοτικό σχολείο Ερέτριας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση με θέμα την Οικιακή κομποστοποίηση. Θα προταθούν τρόποι κατασκευής οικιακών δοχείων κομποστοποίησης.

  • Την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί θερινή κινηματογραφική βραδιά στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας. Η είσοδο θα είναι με εισιτήριο για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

  •  Στις αρχές Σεπτεμβρίουθα οργανωθεί από τονσύλλογο μας ημερήσια εκδρομή με προορισμό το πρότυπο και καινοτόμο χωριό της Ανάβρας στην Μαγνησία. Περισσότερες πληροφορίες η ακριβή ημερομηνία και το ποσό της συμμετοχής θα γνωστοποιηθεί εντός του καλοκαιριού.

     

    ΠΕ.ΣΥ.Ε.Α.- ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΜΕΝΕΔΗΜΟΥ 42 ΕΡΕΤΡΙΑ –

    email:pesyea@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *