Πολιτιστικά

“Cantus Firmus” και ποίηματα του Γ. Κόμη στον “Παπασωτηρίου”.

 

 

 

Μπορεί να έγινε πρίν απο μερικές ημέρες σίγουρα όμως μας έμεινε αξέχαστη η βραδιά με κλασσική μουσική και ποιήματα του Γ. Κόμη στο καφέ “Παπασωτηρίου” που έχει αποδείξει πως στηρίζει τις ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στον κατάμεστο χώρο του καφέ, παρευρέθηκαν πολλοί πνευματικοί άνθρωποι της πόλης μας, για να απολάυσουν την μουσική ερμηνεία των “Cantus Firmus” και την κυρία Μαρία Γούναρη που συνόδευσε απο το πιάνο, αλλα και να τιμήσουν τον Γεώργιο Κόμη και να απολάυσουν τα ποιήματα του.

Απαγγελία των ποιημάτων έκανε η κυρία Αμφιτρίτη Αλημπατέ , φιλόλογος και πρώην Δήμαρχος Ερέτριας και πραγματικά καθήλωσε με την απόδοση της.

Ο Γιώργος  Κόμης λόγω του οτι έχω την τιμή να τον γνωρίζω προσωπικά είναι ένας συμπαθέστατος και πάντα ευδιάθετος ηλικιωμένος κύριος που μπορεί τα άσπρα του μαλλιά να σε υποχρεώνουν σε σεβασμό, ωστόσο πάντα σε κερδίζει με τις γνώσεις του πάνω στην μουσική, την ποίηση και την λογοτεχνία.

Ο λόγος του άλλοτε έμμετρος και άλλοτε πεζός ξεχωρίζει για την αμεσότητα και το διεισδυτικό του ύφος. Εμπνευσμένος πότε απο τον ανθρώπινο πόνο και δυστυχία, πότε απο την γυναίκα ως ηρωίδα και πότε απο την καθημερινή παραφροσύνη.

Το eretriapress.gr υπερήφανα βοήθησε επικοινωνιακά ωστε να έχει απόλυτη επιτυχία αυτή η πραγματικα εξαιρετική εκδήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *