Πολιτικά Πολιτιστικά Τελευταίες Ειδήσεις

Ξεφτίλα! Το ξενοδοχείο “Κατερίνα” αρνείται την φιλοξενεία των αθλητών!

Ο Απόλλων-μασκότ των Παραολυμπιακών Αγώνων

Σε φιάσκο ανευ προηγουμένου για την διοργάνωση της φιλοξενίας, των αθλητών των παραολυμπιακών αγώνων 2011, καταλήγει η άρνηση εκ των υστέρων του ξενοδοχείου “ΚΑΤΕΡΙΝΑ” να φιλοξενήσει τους αθλητές και τους συνοδούς τους ενώ πριν λίγους μήνες προσφέρθηκαν να στηρίξουν τον θεσμό.

Το θέμα αποκάλυψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ερετρίας ο Κος Βελέντζας στο Δ.Σ. της 24ης Μαϊου, πολυ χαρακτηριστικά ειπε” Το Κατερίνα αρνείται την φιλοξενία και δεν μας έδωσε καν προσφορά για το κόστος της διαμονής των αθλητών.

Φυσικά δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε οτι αυτή η εξέλιξη πυροδοτεί το κόστος της όλης διοργάνωσης η οποία έτσι και αλλιώς και λόγω οικονομικής κρίσης με μεγάλη δυσκολία πραγματοποιείται.

Χαρακτηριστικό είναι οτι η νομαρχιακή επιτροπή που συστάθηκε για να συλλέξει χορηγίες, κατάφερε να μαζέψει μόνο ψίχουλα!

Είναι πραγματικά απαράδεκτο, λίγους μήνες πριν οι υπέυθυνοι του ξενοδοχείου “Κατερίνα” να φωτογραφίζονται με πλατιά χαμόγελα στην εκδήλωση και σήμερα να αρνούνται την φιλοξενία, χωρις κάποια σοβαρή αιτιολογία.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό και υποτιμητικό για τους τουριστικούς θεσμούς της περιοχής μας, και ισως η ένωση ξενοδόχων θα έπρεπε να πάρει θέση στο θέμα αυτό.

Ο δήμαρχος κος Βελέντζας που αποκάλυψε το θέμα απέδωσε την κατάσταση σε λάθος των διοργανωτών που δεν “κλείδωσαν” την προσφορά με επίσημο έγγραφο.

Πάντως ακόμη και σήμερα στο επίσημο site των παραολυμπιακών αγώνων (link εδώ) αναφέρεται το “Κατερίνα” ως το ξενοδοχείο που θα δεχτεί των κύριο όγκο των αθλητών! (Ξεφτίλα!)

(Το ντοκουμέντο με την αποκάλυψη του Δημάρχου)

One Reply to “Ξεφτίλα! Το ξενοδοχείο “Κατερίνα” αρνείται την φιλοξενεία των αθλητών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *