Πολιτιστικά

Φιάσκο με τις εκδηλώσεις για τα Special Olympics στην Ερέτρια.

Μια μοναδική πρόκληση-ευκαιρία που είχε η πόλη μας για να διαφημιστεί θετικά στο εξωτερικό αλλα και στο εσωτερικό της χώρας, φαίνεται πως καταλήγει σε φιάσκο αφου η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση φιλοξενίας των Ινδών αθλητών Special Olympics.

Το αποκορύφωμα όμως είναι πως ενώ εχθές ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιουνίου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έγραφε ξεκάθαρα στο συνημμένο έγγραφο που παραθέτουμε εκδηλώσεις και παραδοσιακούς χορούς στην πλατεία της Ερέτριας, ωστόσο αυτές δεν έγιναν ποτέ, χωρίς καμία ειδοποίηση και χωρία καμιά αιτιολογία.

Ο κόσμος που άρχισε να συγκεντρώνεται απο νωρίς, απογοητέυθηκε και ξεσπούσε σε  χαρακτηρισμούς για τους διοργανωτές της εκδήλωσης “που ποτέ δεν έγινε”.

Σίγουρα με την χειρότερη εντύπωση θα έμειναν και οι αθλητές των Special Olympics που έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις αυτές αλλα και να πάρουν μια καλή γευση απο το ελλαντα. 

Μεγάλη ευθύνη φέρει σίγουρα ο Δήμος που δεν ενημέρωσε έγκαιρα καταρχήν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και έπειτα ο πολιτιστικός Σύλλογος Κ. Κανάρης

One Reply to “Φιάσκο με τις εκδηλώσεις για τα Special Olympics στην Ερέτρια.

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κ.ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑΣ Κ.ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΡΑΝΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *