Αστυνομικά επικαιρότητα Τελευταίες Ειδήσεις

Οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο της Ερέτριας!

 

Λίγο μετα τις 11 μιση το μεσημέρι σήμερα 24/6 στην περιοχή Μύλος Camping σημειώθηκε πολύνεκρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα με νεκρούς μια μητέρα και την ανήλικη κόρη της,  στο ι.χ. μάρκας citroen saxo επέβαινε και το άλλο ανήλικο αγοράκι της άτυχης μητέρας το οποίο νοσηλέυεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως το πράσινο saxo βγήκε στο αντίθετο ρέυμα με κατέυθυνση πρός Ερέτρια είτε για να προσπεράσει προπορευόμενο ασημί τζίπ toyota RAV4 είτε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο απο το αντίθετο ρέυμα φορτηγό με γερανό (παπαγαλάκι) που κάνει μεταφορές υλικών οικοδομής.

Το διερχόμενο απ’το αντίθετο ρέυμα φορτηγό προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει ελιγμό ωστε να αποφύγει την μοιραία σύγκρουση και για το λόγο αυτό προσέκρουσε σε ανάχωμα και ανετράπει.

Στα σημεία με κόκκινο αστερίσκο σημειώθηκε σύγκρουση.

Είναι πολλά τα ερωτήματα που θα κληθεί να ρίξει φώς η τροχαία Χαλκίδος όπως για παράδειγμα ποιός είναι ο ρόλος του οδηγού του ασημί τζίπ και το άν έπαιξε η όχι κάποιο ρόλο στο ατύχημα.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε πιθανόν να προσπεράσει το τζίπ υπολογίζωντας την απόσταση που την χώριζε απο το φορτηγό και με δεδομένο οτι ο δρόμος είναι ευθεία κατηφορική και με ορατότητα για πολλές εκατοντάδες μέτρα, αλλα δεν τα κατάφερε.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ωστε η μηχανή του SAXO αποκολήθηκε πλήρως και βρέθηκε πολλά μέτρα μακρυά επίσης εξάρτημα της μηχανής (φώτο)του παραπάνω που αποκολήθηκε διαπέρασε το παρμπρίζ του RAV και με κινηματογραφικό τρόπο σφηνώθηκε στο πορτ-μπαγκαζ!(Η συνοδηγός του τζίπ νοσηλέυεται ταρυματισμένη)

Επίσης τα 2 θύματα που πέθαναν ακαριαία πιθανότατα δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας όπως διαπιστώσαμε σε επιτόπια έρευνα.Είναι σημαντικό να αναφέρουμε οτι η ζώνη δεν είναι μια καλή συνήθεια των προνωητικών αλλα απαραίτητη για την διασφάλιση επιβίωσης απο μια σφοδρή σύγκρουση.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής για την αποφυγή πυρκαγιάς ή έκρηξης των οχημάτων όπως και μεγάλη αστυνομική δύναμη απο την Χαλκίδα, οποία και διέκοψε την κυκλοφορία για αρκετή ώρα.

Τραγική φιγούρα είναι σίγουρα ο πατέρας ο οποίος απο την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μιας απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας,σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα ήταν αλβανικής καταγώγης, παντρεμένη με Ελληνα και κατοικούσαν στην Αμάρυνθο.

Σοκ υπέστησαν όσοι βρέθηκαν στο χώρο(περιλαμβανομένου και του γραφώντος)  του δυστυχήματος καθώς οι εικόνες ήταν εικόνες αποκάλυψης και γιάυτο δημοσιέυουμε μόνο ενα πολύ μικρό μέρος του υλικού για λόγους δεοντολογίας, ράγισαν καρδιές όταν απο το παραμορφωμένο σε άμορφη μάζα σιδερικών αμάξι ξεπήδησε μια παιδική ζωγραφιά, ακριβώς δίπλα απο τις κηλίδες αίματος και τα “απομεινάρια του ατυχήματος”

Με δεδομένο οτι μπήκαμε ήδη στην τουριστική-καλοκαιρινή περίοδο κάνουμε έκκληση προς όλους τους οδηγούς, να λειτουργούν με σύνεση και ψυραιμία και να παίρνουν όλα τα μέτρα προστασίας όπως η ζώνη και το κράνος. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *