επικαιρότητα

Aτυχήματα του καλοκαιριού!

Λίγο η ζέστη, λίγο η ευφορία του καλοκαιριού, λίγο η πολύ μεγάλη κίνηση στους επαρχιακούς δρόμους αυτή την εποχή, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα ατυχήματα.

Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπουμε φωτογραφίες απο δυο διαφορετικά ατυχήματα που συνέβησαν πρίν απο λίγες μέρες και ο φακός μας τα αποθανάτησε.

Στο ένα , ένα  λευκό BMW ξέφυγε απο την πορεία του και καρφώθηκε με αρκετά χιλιόμετρα σε δέντρα στον περιφερειακό της Ερέτριας, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει κανείς.

Στο δεύτερο ατύχημα δυστυχώς υπήρξε βαρύς τραυματισμός στο κεφάλι ενός μοτοσυκλετιστή που συγκρούστηκε με διερχόμενο αγροτικό μετωπικά. Το  νεαρό παιδί ξεκίνησε για την δουλειά του, το σούπερ μάρκετ “Γαληνός Λαουτάρης” και ένα στενό πρίν φτάσει στον προορισμό του, στην οδό Αριστωνύμου τραυματίστηκε σοβαρά, αφού δεν φορούσε κράνος. Αμέσως έσπευσαν οι συναδελφοι του, εργαζόμενοι στο σουπερ μάρκετ τρέχωντας και σύντομα κατέφθασε και η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί οτι το ασθενοφόρο έκανε 45 ολόκληρα λεπτά για να φτάσει και η κρισιμότητα του τραυματισμού έκανε τον χρόνο να περνάει βασανιστικά αργά και τον κόσμο που είχε ήδη μαζευτεί να εξαγριώνεται. Κατι η υπερβολική κίνηση στους δρόμους, κάτι τα έργα που γίνονται στην διαδρομή, καθυστερούν υπερβολικά το ασθενοφόρο και τα λεπτά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύτιμα.Ισως θα έπρεπε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες απο την πλευρά του Δήμου ωστε να αξιοποιηθεί επιτέλους το ασθενοφόρο που διαθέτει ο Δήμος μας και παραμένει σε αχρηστία παρ’οτι σύγχρονο.

Επίσης θα θέλαμε να συστήσουμε σε όλο τον κόσμο, πεζούς, μοτοσυκλετιστές και οδηγούς, να οδηγούν με σύνεση αυτές τις ημέρες και να τηρούν τον Κ.Ο.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *