Πολιτιστικά

Ρομέος και Ιουλιέτα απο τους “Ερέτες”!

 

Για 2η συνεχή χρονιά οι “Ερέτες”, η θεατρική ομάδα της πόλης μας, ετοιμασε και παρουσίασε στο κοινό της Ερέτριας την μεγάλη της καλοκαιρινή παράσταση.

Πρόκειται για το έργο Ρομέος και Ιουλιέττα σε διασκευή του μεγάλου “Μποστ” ή αλλιώς Μποσταντζόγλου (βιογραφικό εδώ ) με το γνώστο ευθυμογραφικό του ύφος και τα νεωτεριστικά στοιχεία της εποχής μας.

Το ίδιο το το έργο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και ευχάριστο και απόλυτα εναρμονισμένο τόσο με τις ερμηνείες των ηθοποιών αλλα και με το επίπεδο της πλατείας.

Ιδιαίτερα εντυπωσίασαν με την ερμηνεία, τον ρόλο και τους αυτοσχεδιασμούς τους προκαλώντας και πολύ γέλιο στο κοινό, η Ιουλιέττα μικρή και η Ιουλιέττα μεγάλη καθώς επίσης και ο παππάς και ο Καπουλέττος.

Αποτέλεσμα, ο κόσμος που απο το μεσημέρι ακόμη είχε αρχίσει να συρρέει και να διαπληκτίζεται χτυπημένος και απο την καλοκαιρινή ζέστη, καταευχαριστήθηκε την ομολογουμένως, εξαιρετική προσπάθεια συντελεστών και ηθοποιών οι οποίοι είναι πάνω απο 70 σε αριθμό.

Σημαντικά σε αυτό συνείσφεραν οι πάμπολλοι χορηγοί της εκδήλωσης, ο Δήμος, η καταπληκτική σκηνογραφία και τα κουστούμια  και φυσικά ο σκηνοθέτης κύριος Μιλτιάδης Πανάγνου με την εξαιρετική σκηνοθεσία που έκανε.

Μας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βλέπουμε πως η θεατρική ομάδα της πόλης μας, ωριμάζει και ριζώνει στα πολιτιστικά δρώμενα παρουσιάζοντας εξαιρετικά ποιοτικές δουλειές, που αφήνουν πολύ θετικά συναισθήματα στον κόσμο.

Το Eretriapress.gr κινηματογράφησε, επεξεργάστηκε και δημοσιέυσε ειδικά για τους αναγνώστες του ολόκληρο το έργο (1 ώρα και 45 λεπτά) ωστε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την πολύ όμορφη εμπειρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *