Με χαμόγελα και αγάπη «πλημμύρισε» η πλατεία Εμπόρων, για τον στολισμό του «Δέντρου της Αποδοχής» του Δήμου Χαλκιδέων (εικόνες)

Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με σχολικές μονάδες του Δήμου, στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αποδοχής, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023, στην πλατεία Εμπόρων και περιλάμβανε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δώρα από τον Άγιο Βασίλη με τα ξωτικά του, βιωματικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, χειροτεχνίας και πολλά παιχνίδια για τα παιδιά.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τον λόγο πήρε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία ευχαρίστησε τα παιδιά, τους Φορείς και τους Συλλόγους για Άτομα με Αναπηρία, τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων που συμμετείχαν, τους γονείς, τους ιδιώτες και όλους, όσοι στήριξαν την εκδήλωση και συνέβαλαν στην υλοποίησή της.

«Σήμερα πλημμυρίσατε την πλατεία με αγάπη, χαμόγελα και θετική διάθεση, όλα όσα έχουμε ανάγκη εμείς οι μεγάλοι. Έρχονται μέρες Άγιες, μέρες σημαντικές και η Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας έρχεται σαν προπομπός, για να μας δείξει ότι, μέσα από την αγάπη, όπως μας τη δίδαξε ο Χριστός, όπως τη νιώθουμε όλοι και ειδικά τα παιδιά, μπορούμε να βρούμε τον δρόμο, για να είμαστε όλοι πραγματικά ευτυχισμένοι. Είμαι βέβαιη ότι, στα σχολεία σας μαθαίνετε το σύνθημα που έχουμε εμείς σήμερα, όλοι μαζί όλοι ένα. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί, δεν υπάρχει κανένας ίδιος με κάποιον άλλο, αλλά δεν υπάρχει ένας που να μην έχει κάποιο ταλέντο. Όλοι έχουμε την αξία μας και όλοι, για να φτάσουμε πιο ψηλά, πρέπει να νιώσουμε την αγάπη. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και να είστε όλοι καλά, όλες τις ημέρες του έτους.», ανέφερε η Δήμαρχος Χαλκιδέων στον χαιρετισμό της.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αστυνομικός κ. Αλεξάνδρα Μαυρομμάτη, η οποία ενημέρωσε σχετικά με τη συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και το Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων, μέσω της σύνδεσης με την πλατφόρμα Safe AmeA που έχει θέσει σε λειτουργία ο Δήμος Χαλκιδέων και με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα στην Αστυνομία να ενημερώνεται και να δρα άμεσα, σε περίπτωση που κάποιο Άτομο με Αναπηρία βρίσκεται σε κίνδυνο.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Χαλκιδέων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά