Πολιτιστικά

Ακυρώθηκε στο παρα πέντε το μίνι κοντσέρτο στην Αμάρυνθο.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συντελεστές ,τους μουσικούς και τους θεατές του μίνι κοντσέρτου, που θα γινόταν εχθές το βράδυ Σάββατο 30 Ιουλίου.

Κυριολεκτικά στο παραπέντε και μετά απο κοπιαστικές πρόβες που έκαναν οι μουσικοί της λυρικής ειδοποιήθηκαν οτι τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί το κοντσέρτο, με την αιτιολογία, οτι ο Δήμαρχος “τα έδωσε όλα” για τα Κανάρεια και δεν έμεινε ουτε ψίχουλο.

Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα των “Αμαρυνθίων”. Αυτή την απάντηση έδωσε ο κύριος Α. Καραβάς, υπέυθυνος για τα Αμαρύνθια αφήνοντας με βαθειά απογοήτευση κοινό και μουσικούς ακυρώνοντας την εκδήλωση που είχε προαναγγελθεί με κάθε επισημότητα στο πρόγραμμα των “Αμαρυνθίων” και που στην ιστοσελίδα της Ερέτριας μπορείτε ακόμη να δείτε.(εδώ)

Μόνο προχειρότητα, μπορεί κανείς να διακρίνει όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Φαίνεται οτι μας “κάτσανε βαριά” απο οικονομικής πλευράς και “Κανάρεια” και “Αμαρύνθια” είναι και η εποχή δύσκολη, ίσως θα πρέπει να μαζευτούμε λίγο δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα με μόνο 9.000 ευρώ για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *