Πολιτιστικά

Εκδήλωση Μοντέρνου και λάτιν χορού ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2011!

 

Εχθές Τετάρτη 3/8  στην πλατεία συντριβανίου στην Ερέτρια ολοκληρώθηκε και φέτος η εκδήλωση μοντέρνου και λάτιν χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Κ. Κανάρης στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΑΝΑΡΕΙΑ 2011”.

Τα παιδιά αλλα και οι ενήλικες παρουσίασαν την δουλειά που έκαναν τον φετινό χειμώνα υπο την καθοδήγηση της δασκάλας τους Κας Χρύσας Τσάλα, η οποία παρόλο που την περσινή χρονιά είχε βάλει τον πύχη πολύ ψηλά, εφέτος κατάφερε να τον θέσει ακόμη ψηλότερα. Χορογραφίες που μας εντυπωσίασαν και συγχρονισμός που φανερώνει πολλές και πολύωρες πρόβες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν λοιπόν στα παιδιά που συμμετείχαν, στην δασκάλα τους και σε όποιον συνετέλεσε για να στηθεί αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν και ευχαριστήθηκαν και πολλοί περήφανοι γονείς.

Ιδιαίτερα ξεχώρισαν κάποια παιδιά όπως Ο Κώστας  Παντελής που έκανε πολλά εντυπωσιακά χορευτικά με πολλά όμορφα και με εξαιρετικά καλή κίνηση και ο Μιχάλης Αλεξανδρής.

(Τα αγόρια έκλεψαν την παράσταση γιατι ήταν πολύ λίγα αριθμητικά ενώ τα κορίτσια έκλεψαν την παράσταση με την ομορφιά και την φρεσκάδα τους.)

Το eretriapress.gr  δεν αρκέστηκε απλά σε μερικές φωτογραφίες αλλα βιντεοσκόπησε την εκδήλωση και σας την παρουσιάζει ολόκληρη, ωστε να την ευχαριστηθείτε.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *