Παιδαγωγικά

Ενα ευχαριστώ και ένα συγνώμη!

 

Είναι τόσα πολλά όλ’ αυτα που κάνουν την αγάπη μου γι’αυτήν την πόλη και τους ανθρώπους της ατέλειωτη που δεν θα μου έφταναν χίλιες λέξεις για να τα περιγράψω.

Είναι τόσα πολλά επίσης και τα στραβά που καθημερινά ζώντας στην όμορφη Ερέτρια μας συναντάς.

Απο την αρχή θέλησα η κριτική μου να είναι κριτική κατά συγκεκριμένων πράξεων και πρακτικών και όχι προσώπων, άλλωστε μια χούφτα άνθρωποι είμαστε, οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα κάνουν μια κολάσιμη και επικριτέα πράξη, ίσως αύριο να τους χειροκροτήσουμε για μια μεγαλειώδη και το αντίστροφο.

Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο γιατι πολύ απλά όλοι είμαστε άνθρωποι και μπορεί να υποπέσουμε σε σφάλματα και λανθασμένους χειρισμούς (και ο γραφών δεν εξαιρείται), όπως επίσης κάποιοι συμπολίτες μας που δεχτηκαν σκληρή κριτική, αν έχουν κάνει καλό στον τόπο μας εμείς πρώτοι θα τους το αναγνωρίσουμε και θα το αναδείξουμε.

Προσωπικές διαμάχες και έχθρες δεν έχουμε με κανένα, και όποιος εκλαμβάνει την κριτική μου ως τέτοια, κάνει μεγάλο λάθος, απο την άλλη δεν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και τα προβλήματα της πόλης μου για να αποκτήσω συμπάθειες και στρατηγικές φιλίες, ίσα ίσα φίλους έχω όσους χρειάζομαι, δηλαδή ελάχιστους αλλα καλούς, φαίνεται όμως πως είναι αναγκαίο να κάνω πρόσκαιρα (ελπίζω) και αχρείους εχθρούς.

Περνώντας  ο καιρός συνειδητοποιώ οτι ο δρόμος της αλήθειας και της αντικειμενικότητας, είναι μοναχικός γιατι σε κάνει δυσάρεστο σε πολλούς, παρ’ολο που ο καθένας μας θα ήθέλε να είναι αρεστός και συμπαθής, εντούτοις το κοινό καλό και το συμφέρον των πολλών και ανώνυμων πολιτών είναι για μένα ιερότερο και παρηγοριά σε κάθε δυσκολία.

Το eretriapress.gr είναι όπως όλοι μπορείτε να δείτε απαλλαγμένο απο κάθε είδους διαφήμιση και κάθε είδους οικονομική εξάρτηση που θα μπορούσε να δημιουργήσει υπόννοιες για συμφέροντα, αυτή είναι η δύναμη μου, να μπορώ να τα λέω έξω απο τα δόντια σε όλους και για όλα χωρίς δεύτερες σκέψεις, ταυτόχρονα είναι και η αδυναμία μου, γιατι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κρατούνε, μακριά απο την συχνή ανανέωση θεμάτων που θα επιθυμούσα να κάνω. Αλλωστε όπως έχετε διαπιστώσει προσπαθώ να κρατώ ψηλά τον πύχη της ποιότητας, με βίντεο, εμπεριστατωμένα επεξεργασμένα άρθρα που γίνονται κατόπιν μελέτης, χωρίς αντιγραφές απο άλλες ιστοσελίδες, κάτι που παίρνει πολύ χρόνο και κόπο.

Νιώθω την ανάγκη να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με πείσμα μπαίνουν κάθε μέρα στην σελίδα μας για να μας διαβάσουν και περιμένουν με αγωνία το επόμενο άρθρο και ένα μεγάλο συγνώμη που δεν μπορούμε να είμαστε κοντά σας όσο συχνά θα θέλαμε.

 

 

 

 

 

Σπύρος Κόλλιας

Συντάκτης του Eretriapress.gr

 

3 Replies to “Ενα ευχαριστώ και ένα συγνώμη!

  1. ναι παλευε μονος σου , αλλα ανεξάρτητος και δυναμικός. Οσο ποιο σκληρος ο αγώνας, τόσο ποιο μεγάλος και ο θρίαμβος και η Ιθάκη ποιο λαμπερή , αδεια απο Κύκλωπεσ και Λαιστρυγόνες ΦΊΛΕ ΣΠΥΡΟ . ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ
    ΓΙΑΝΝΑ ΦΙΛΑΟΥ

  2. Όσο δύσκολο κι αν είναι, συνεχίστε με το πάθος που σας διακρίνει την σωστή ενημέρωση. Όλοι οι αναγνώστες σας είμαστε κοντά σας.

  3. ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
    ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 2012. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΡΑΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *