Περιβαλλοντικά

Το υγειονόμικό βγήκε παγανιά και σφράγισε μαγαζιά στην παραλία! Λεβέντες της παραλίας! (part two)

Αχ αυτή η πολύπαθη η παραλία της Αρχαίου Θεάτρου, τι λεβέντες βγάζει, τι τραγωδίες εξελίσσονται καθε φορά και τι δράμματα παίζονται!

Ας τα πάρουμε απτην αρχή, όλοι λίγο πολύ θα θυμάστε το άρθρο με τους νταήδες που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντια σε αυτούς που φαίνεται πως χύνουν τα λύμματα τους στην θάλασσα και που κατ’εξακολούθηση προσπαθούν να επιβάλουν τους δικούς τους όρους. Ολοι θυμόμαστε τον οριόμενο δήμαρχο να τους καταγγέλει, προσπαθώντας να αλλάξει την κατάσταση και απειλώντας να καλέσει το υγειονομικό να πράξει τα δέοντα.

Βεβαια ο “μαινόμενος δήμαρχος” που έκλεισε την μισή παραλία πεζοδρομώντας την απο τις 20:00 ως τις 2:00 για όλο το καλοκαίρι παρέλειψε να επιβάλει ποινές σε αυτούς που στην αρχή της εφαρμογής του μέτρου ήταν αντίθετοι αλλα ευθύς αμέσως έβγαλαν τραπεζάκια και καναπέδες ακόμη και μέσα στην μέση του δρόμου.

Οι “νταήδες” φαίνεται πως προσαρμόζονται αμέσως και βλέπουν την “θετική πλευρά” σε κάθε μέτρο της δημοτικής αρχής! Κριμα που ο δήμος δεν προσαρμόζει τις αντιδράσεις του το ίδιο γρήγορα, γιατι με αυτό τον τρόπο κατα τις 2 τα μεσάνυχτα δημιουργήθηκαν όλο το καλοκαίρι κωμικοτραγικές και επικίνδυνες καταστάσεις. Νεολαία που διασκέδαζε μέσα στην μέση του δρόμου ανάμεσα σε διερχόμενα αυτοκίνητα και πελάτες που μπροστά στα πόδια τους διέρχονταν κάθε είδους οχήματα.

(φωτο ντοκουμεντο απο τα χάλια με τα τραπεζάκια και τους καναπέδες στην μέση του δρόμου αλλα και απο το πανό που ανάρτησαν οι θρασύτατοι παραβάτες-που τρομάρα να τους έρθει ήταν και ανορθόγραφο!)

Το υγειονομικό μετά απο πολλές πολλές κλήσεις που δέχτηκε και αφού άφησε να περάσει το καλοκαίρι εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και έπραξε τα αυτονόητα, έλεγξε δηλαδή τις άδειες των καταστημάτων της παραλίας, παρουσία και της δημοτικής αστυνομίας. Μετα απο τον έλεγχο που έκανε διαπίστωσε ελείψεις και παραλείψεις σε κάποια απο αυτά με αποτέλεσμα την σφράγιση 2-3 καταστημάτων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Το κωμικό αυτή την φορά είναι οτι κάποιοι ανάρτησαν και πανό στο κατάστημα τους ειρωνευομενοι όποιον θα ήθελε να επενδύσει στην Ερέτρια και περιγελόντας το γεγονός οτι στον τόπο μας έστω και με καθυστέρηση οι έλεγχοι γίνονται και ο νόμος εφαρμόζεται.

Το θράσσος και η ανευθυνότητα κάποιων δεν έχει όρια, έφθασαν μάλιστα κάποια φερέφωνα τους να κανουν λόγο στο facebook για τον καημένο τον κόσμο που έμεινε χωρίς δουλειά, αυτον τον κόσμο έπρεπε να τον σκεφτεί πρώτος ο εργοδότης και να είναι τυπικός απεναντι στις υποχρεώσεις του και στους νόμους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *