Αστυνομικά χιουμοριστικά

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΟΕΟ;

(Ανάμεσα στους “κοινούς θνητούς” βρέθηκαν οι επίσημοι αφού η εξέδρα “έκανε φτερά”)

Μια έκπληξη περίμενε(;) τους επίσημους το πρωι της 25ης Μαρτίου έξω απο το δημαρχείο της Ερέτριας, μιας και η τροχήλατη εξέδρα που συνήθως χρησιμοποιείται για να σταθούν επάνω οι επίσημοι είχε κάνει φτερά!

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η εξέδρα που είχε στηθεί απο την παρασκεύη για την γιορτή της 25ης, δεν βρισκόταν στη θέση της και δεν υπήρχε ίχνος της πουθενά. Προφανώς κάποιος ή κάποιοι την “εξαφάνισαν” την νύχτα όταν η κίνηση ήταν πάρα πολυ αραιή (και όσοι μένουν στην ερέτρια μόνιμα ξέρουν τι σημαίνει αυτό.)
Κάποιοι είπαν πως την έκλεψαν για να την κάνουν παλιοσίδερα, αλλα ακούστηκαν και σχόλια όπως οτι την “εξαφάνισαν” κάποιοι για να κάνουν καζούρα στους επίσημους, ενώ μερικές γλώσσες είπαν οτι ήταν πολύ βολικό για τους επίσημους να μην υπάρχει εξέδρα, μέσα στο γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας του κόσμου.
Σύμφωνα πάντως με τον Αστυνομικό Διοικητή Κο Σίδερη ο οποίος παρευρέθηκε στην παρέλαση για να αποδώσει τιμες, μέχρι εκείνη την στιγμή ο Δήμος δεν είχε καταγγείλει την κλοπή της εξέδρας, γεγονός το οποίο αφήνει ερωτηματικά.
Κάποιοι είπαν οτι η εξέδρα ζεστάθηκε λιγάκι και έκανε “βουτιά στην θάλασσα” για να “δροσιστεί”, και κάποια σημάδια απο ρόδες, ίσως να επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή, τι να πει κανείς, “σημεία των καιρών”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *