επικαιρότητα Πολιτικά

Αρθρο-Δυσφήμιση για τα καταστήματα της Ερέτριας απο την Ευβοική Γνώμη.(χώρις λόγο κιόλας)

Το παραπάνω δημοσίευμα της “Ευβοϊκής Γνώμης” μας εξέπληξε δυσάρεστα καθώς αναφέρει οτι εμποδίζεται η πρόσβαση των λουομένων προς την παραλία απο τα τραπεζοκαθίσματα των παραλιακών καταστημάτων.

Είναι πασιφανές απο την φωτογραφία οτι δεν πρόκειται για παραλία που ο κόσμος κάνει το μπάνιο του. αλλα για βράχια και μόνο βράχια που ουδέποτε κανείς σκέφτηκε να παει εκεί να βουτήξει ή να περπατήσει καθώς και πάρα πολύ βαθιά είναι και επικίνδυνα λόγω των κοφτερών βράχων.

Απορούμε όσοι γνωρίζουμε το συγκεκριμένο σημείο πως ήρθε στο μυαλό κάποιου να γραψει ένα τέτοιο άρθρο και το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι πως στα γραφεια της “Γνώμης” ήθελαν να αξιοποιήσουν τις φωτογραφίες του μακελειού και προέκυψε αυτό το άρθρο-λιβελούργημα. Πράγματι αν προσέξετε το “εύθυμο” σχόλιο του άρθρου γίνεται αναφορά στο μακελειό.

Είναι ντροπή να επιτίθεται με τόσο άδικο τρόπο μια τοπική εφημερίδα στις επιχειρήσεις της Ερέτριας, την στιγμή που, αν και είναι φούλ σεζόν, τα έσοδα όλων των επιχειρήσεων έχουνε πιάσει πάτο και κλείνουνε η μια με την άλλη.

Αυτό θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα, γιατί η ανεργία και η οικονομική κρίση είναι αυτή την στιγμή ένα ανίκητο και ανελέητο θηρίο που ξεσκίζει τις σάρκες μας και τα όνειρα των νέων ανθρώπων.

Είναι ντροπή που μια τόσο ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα αρθρογραφεί και δημοσιογραφεί με τόσο μεγάλη προχειρότητα και ανευθυνότητα η οποία μας αφήνει στο μυαλό και υπόνοιες ακόμη και για επιτηδευμένα αρνητικά σχόλια για την πόλη μας, για να πουλήσουν περισσότερα φύλλα ή για “άλλους σκοπούς”.

Αν κάποιοι έχουν στοχοποιήσει την Ερέτρια, να το ξέρουν πως θα μας βρούν απέναντι τους, και αυτοί αλλα και όσοι παπαγαλίζουν τα άρθρα τους.

One Reply to “Αρθρο-Δυσφήμιση για τα καταστήματα της Ερέτριας απο την Ευβοική Γνώμη.(χώρις λόγο κιόλας)

  1. astous na grafoun oti theloun….emas mas aresei etsi opos einai kai sto katw katw i foto pou exoun valei pote de epitrepodan to mpanio giati yparxoun kai ta fery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *