επικαιρότητα Τελευταίες Ειδήσεις

Απίστευτο! Αυτοκίνητο καβάλησε τον Κόμβο της Ερέτριας!

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23/7  λίγο μετα τις 6:30 το απόγευμα στον Κομβο της Ερέτριας.

Ηλικιωμένος κύριος που οδηγούσε Ι.Χ.  Μαρκας HYUNDAI ACCENT χρώματος ασημί, διερχόμενος απο την κατευθυνση της Αμαρύνθου , για άγνωστη αιτία, “καβαλησε” το κράσπεδο του κόμβου και διέσχυσε όλο σχεδόν το πράσινο (γρασίδι) χωρίς να ελαττώσει καθόλου ταχύτητα.

Οσοι είδαν το συμβάν δεν πίστευαν στα μάτια τους απο την σφοδρότητα με την οποία συγκρούστηκε το όχημα στο κράσπεδο και στη συνέχεια αναπήδησε στο γρασίδι.

Φυσικά το όχημα υπέστει μεγάλη ζημία αφου απο την σφοδρότητα έσκασαν και τα 4 λάστιχα αλλα και το κάτω και μπροστινό τμήμα του τσαλακώθηκε για τα καλά.Αυτό όμως δεν πτόησε τον ηλικιωμένο κύριο να το μετακινήσει έστω και με αυτές τις συνθήκες και να φυγει βιαστικά μόλις αντιληφθηκε οτι η αστυνομία ήταν λιγα μόλις μέτρα μακρυά.Οι αστυνομικοί βέβαια δεν αντελήφθηκαν το παραμικρό αν και όλο το γεγονός έγινε σχεδόν μπροστά στα μάτια τους.

Ευτυχώς που δεν υπήρχε καποιος πεζός επάνω στο πεζοδρόμιο του κόμβου την ώρα του ατυχήματος ή κάποιο απο τα παιδιά της περιοχής δεν έπαιζε στο γρασίδι όπως συνηθίζουν συχνά να κάνουν, σε αυτή την περίπτωση οι συνέπειες θα ήταν τραγικές.

0 Replies to “Απίστευτο! Αυτοκίνητο καβάλησε τον Κόμβο της Ερέτριας!

  1. …ηθικόν δίδαγμα:αγοράζουμε αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI το οποίο σηκώνει βάρη και όταν κλαττάρει…και …παιρνουμε μαθήματα οδήγησηςς από τον παππού ,ο οποίος απ’ ότι φαίνεται ,δε μασάει και κράσπεδα πηδάει…

    1. λαμόγιο ο παππους, όταν πήγαμε να τον ρωτησουμε αν επαθε τίποτα και πως εγινε το ατύχημα, δεν έβγαλε άχνα…. και πονηρα πονηρα την έκανε Λούης!

  2. Ε ήθελε να κόψει δρόμο ο παππούς!!!
    Ε μα επιτέλους να και κάποιος που κατάλαβε ότι η στροφή είναι περιττή και προκαλεί αδικαιολόγητες καθυστερήσεις!χαχα

    Τελικά ότι να’ναι βλέπει κανείς στους δρόμους!
    Δεν εκπλήσει τίποτα πλέον 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *