Η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Όλα κρύβονται στο απόρρητο έγγραφο είναι όμως επτασφράγιστο μυστικό…»

«Όλα κρύβονται στο απόρρητο έγγραφο είναι όμως επτασφράγιστο μυστικό…» Η προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τα δείνα που θα περάσει η Ελλάδα και τον πόλεμο με την Τουρκία

Σε αυτή την προφητεία του Γέροντα η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά στα δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, που βρίσκεται βόρεια και ανατολικά της Αθωνικής χερσονήσου, φυλάσσεται ένα απόρρητο έγγραφο, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους όπου ο Άγιος Παΐσιος έγραψε μια προφητεία για το μέλλον της Ελλάδας. Ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει και για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

 

Άγιος Παΐσιος: «Από την κοσμική ευτυχία βγαίνει το κοσμικό άγχος..»

Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά

Σε αυτή την προφητεία του Γέροντα η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά στα δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία.

Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία . Οι Τούρκοι θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλλουν από την Βουλγαρία .Ωστόσο σύμφωνα με την προφητεία η εμπλοκή δεν θα κρατήσει πολύ. Επίσης, έχουν γραφτεί πολλά βιβλία με τις απόψεις του Αγίου για τα διάφορα θέματα που συζητούσε με τους προσκυνητές που τον επισκεπτόντουσαν.

«Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα μας πάρει μάνι-μάνι δύο νησιά! Αλλά όμως τότε οι Ρώσοι θα έρθουνε να μας βοηθήσουνε και θα χτυπήσουνε τους Τούρκους! Θα γίνει πόλεμος, που θα εμπλακούνε και 7 δυτικά κράτη και θα χυθεί πολύ-πολύ αίμα…

Η Ελλάδα όμως ΔΕΝ θα εμπλακεί στον πόλεμο τούτο! Και έτσι θα πάρουμε πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα απ’ την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του Άγιου Παΐσιου ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της Τουρκίας, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια.

Ο Άγιος Παΐσιος, όπως και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας», έγραφε η προφητεία.

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τα δύσκολα αυτά χρόνια με τους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, τις συνεχείς πιέσεις των Ευρωπαίων είχαν όλα προφητευθεί από τους δύο αυτούς σημαντικούς αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου – “Μαμά μου είπε να σηκωθώ”

Στο βιβλίο «Βίος και νέα Θαύματα του Οσίου Ιωάννου...

Εορτολόγιο Κυριακή 17 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Τι γιορτάζει σήμερα η Εκκλησία μας Σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου,...

Εορτολόγιο 14 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Γιορτή σήμερα - Όσιος Βενέδικτος ο εκ Νουρσίας Σήμερα, Πέμπτη...

Εορτολόγιο 12 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Γιορτή σήμερα - Όσιος Γρηγόριος ο Α' Διάλογος Όσιος Γρηγόριος...