Περιβαλλοντικά

Μπαζώνουν τα ρέματα οι ιδιώτες και τα κάνουν οικόπεδα!

Απαράδεκτοι είναι όσοι μπαζώνουνε τα ρέματα αυτη την εποχή και τα κάνουνε οικόπεδα.Στη συνέχεια έρχονται τα χαϊβανια, και αγοράζουνε αυτα που τους πλασάρουνε οι επιτήδειοι και χτίζουνε σπιτια.Με την πρώτη νεροποντή πλημμυρίζουν τα σπιτια και βγαίνουμε στις κάμερες να κλαφτούμε για το άτιμο το κράτος που φταίει για όλα.

Συμπέρασμα 1: Ανοίξτε τα μάτια σας όσοι αγοράζετε οικόπεδο, ψάχτε για ίχνη ροής νερού γύρω απτο οικόπεδο που σας πουλάνε.Σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση του, αν αγοράζεις οικόπεδο στους πρόποδες της πλαγιάς δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβεις οτι τα νερά θα έρθουν στο κεφάλι σου.

Συπέρασμα 2: Φωτιά και σίδερο στο κεφάλι των απατεώνων! Καταγγείλτε τους, έχετε το νού σας για ύποπτες ενέργειες και μπαζώματα και ειδοποιήστε τους υπευθύνους.(ειδοποιήστε μας και εμάς στο 6986532965)

Ευτυχώς μερικούς τους έχει μαγκώσει η τσιμπίδα του νόμου τώρα τελευταία.Στους  υπόλοιπους που τους μπαίνουνε ιδέες να “ξελασπώσουνε” εν τω μέσω της οικονομικής κρίσης με αυτό τον τρόπο, να το βγάλουνε απ ‘το μυαλό τους και να σκεφτούνε κάτι άλλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *