Μεσολόγγι: Τι «έδειξε» η κηλίδα αίματος στην βάρκα – Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζονται

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Η αγωνία της οικογένειας συνεχίζεται με τους ίδιους να θεωρούν πια ότι ο άνθρωπός τους δεν βρίσκεται στη ζωή, αφού εδώ και 13 ημέρες δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Όπως αναφέρει το tempo24, η κηλίδα αίματος που εντοπίστηκε σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, και η οποία εστάλη για διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, αρχικά θεωρήθηκε ότι αποτελεί ένα πρώτο στοιχείο το οποίο θα έδινε νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Όμως φαίνεται να πρόκειται για κηλίδα αίματος που προέρχεται από πτηνό και όχι από άνθρωπο. Οι έρευνες, πάντως, στη συγκεκριμένη βάρκα έγιναν τυχαία από τους αστυνομικούς, διότι η βάρκα φαίνεται να ανήκει σε πρόσωπο γνωστό του κρεοπώλη, ο οποίος ήταν και το τελευταίο άτομο που είδε τον Μπάμπη Κούτσικο ζωντανό.

Την ίδια στιγμή οι ανακρίσεις συνεχίζονται από την αστυνομία του Μεσολογγίου με τις καταθέσεις δύο φίλων του κρεοπώλη, με τους οποίοςυ φέρεται να είχε επικοινωνία ο 50χρονος.

Παράλληλα σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Δημόπουλος αναμένεται να εμφανιστεί στα δικαστήρια Μεσολογγίου, προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά του 50χρονου, που ήταν ο τελευταίος άνδρας που τον είδε, για ψευδομαρτυρία, καθώς έχει πέσει ,όπως θεωρεί η οικογένεια και με βάση το οπτικό υλικό που έχει στη διάθεση του.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας ο κρεοπώλης έχει υποπέσει σε αρκετές αντιθέσεις. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών.

Ακόμα είπε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει συνομιλία που είχαν για τα χρήματα που του είχε δανείσει ο Μπάμπης.

«Ο αδελφός μου είναι νεκρός»
Η αδερφή του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι δηλώνει σίγουρη πως ο άνθρωπός της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε.

Εξάλλου, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τόσο του 50χρονου κρεοπώλη όσο και του 31χρονου Μπάμπη, επειδή ο κρεοπώλης ήταν ο τελευταίος που είδε και επικοινώνησε ο νεαρός για να ζητήσει πίσω τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

ΔΥΠΑ: Όσα προβλέπει το πρόγραμμα επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις για το 2024

Σκοπός του προγράμματος της ΔΥΠΑ περί διαμονής παιδιών σε...

Πάσχα: Πως θα διαμορφωθεί το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

Αλλαγές στο ωράριο των καταστημάτων στα πλαίσια των πασχαλινών...

Χαλκίδα: Έφυγε ο Γιώργος Γραμματικόγιαννης

Σήμερα στις 11:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Σε...

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα «στέγαση και εργασία»

Αλλαγές στο καθεστώς του προγράμματος “στέγαση και εργασία για...