επικαιρότητα Κοινωνικά Πολιτικά Τελευταίες Ειδήσεις

Δυναμική κινητοποίηση στην Ερέτρια για την Ασημίνα Καραμπέτσου

 

2531027720131056_b_kinhtopoihsh2

Μαζική και δυναμική ήταν η συγκέντρωση στην Ερέτρια το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουλίου, που διοργάνωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις από ταξικά σωματεία της περιοχής καθώς και από την Ομάδα Γυναικών της Χαλκίδας.

Αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν επίσης από την ΕΛΜΕ Εύβοιας, την Ένωση Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας, το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Επισιτισμού Εύβοιας και το σωματείο εργαζομένων στο δήμο Χαλκίδας.

2531027720131132_b_kinhtopoihsh4

Η συγκέντρωση έγινε με αφορμή την  απόλυση της προέδρου της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Ασημίνας Καραμπέτσου, από το ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel. Στη συγκέντρωση μίλησε ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εύβοιας και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας. Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία σε κεντρικό δρόμο της Ερέτριας, η οποία κατέληξε έξω από το ξενοδοχείο Avantis.  Τα συνθήματα καλούσαν τους εργαζόμενους του κλάδου να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, να προσπεράσουν το φόβο και να παλέψουν συλλογικά και οργανωμένα, μέσα από τις γραμμές των ταξικών σωματείων.

2531027720131153_b_kinhtopoihsh5

Στο χώρο  εμφανίστηκε  ο ιδιοκτήτης  Εμφανίστηκε όμως ένας δάσκαλος πολεμικών τεχνών(!), ο οποίος δήλωσε ότι ήρθε κατόπιν σχετικού αιτήματος του ιδιοκτήτη, για να εξασφαλίσει την… ειρήνη.

0 Replies to “Δυναμική κινητοποίηση στην Ερέτρια για την Ασημίνα Καραμπέτσου

  1. EGINAN OI DASKALOI TON POLEMIKON TEXNON KAI MPRABOI TON KSENODOXON TORA??? ALITHEIA TI TOY ETAKSES AYTOY TOY DASKALOY KYR THODORE???
    KAMIA ROSIDA MHPOS????!!!

    OLA AYTA TA KSEREI H OMOSMPONDIA POLEMIKON TEXNON???
    EINAI NTROPH GIA TO ATHLIMA!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *