Κοινωνικά Τελευταίες Ειδήσεις

Ανάσταση για την οικογένεια του 19χρονου απο την Ερέτρια που ήταν σε κώμα για 2 μήνες!

tassos

Πριν απο 2 μήνες περίπου το ξημέρωμα της 23ης Μαίου η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για ένα 19χρονο παιδί απο τον Μαλακώντα Ερέτριας τον Τάσο Ζ.

Ο Τάσος, στη στροφή του Μίλος ξεφυγε απο την πορεία του και καρφώθηκε πλάγια σε μια ελιά με μεγάλη σφοδρότητα, το αυτοκίνητο μετετράπη σε μια άμορφη μάζα και το άτυχο παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και απο εκεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραυματα στο κεφάλι στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ολόκληρη η κοινωνία της Ερέτριας συγκλονίστηκε απο την είδηση καθώς ο Τάσος είναι ένα ιδιαίτερα ανοιχτό και αγαπητό παιδί το οποίο πρόθυμα και φιλότιμα τους βοηθά όλους παρά το νεαρό της ηλικίας του και πάντα με χαμόγελο και λεβεντιά.

Επι 2 μήνες ο Τάσος παρέμεινε σε κώμα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, έχοντας στο πλευρό την οικογένεια του που ανέβαινε και εκείνη τον δικό της Γολγοθά, συμπαραστάτες και άξιοι πολλών συγχαρητηρίων στάθηκαν επίσης και οι γιατροί και το προσωπικό της μονάδας και ιδιαίτερα ο Διευθυντής της ο κύριος Πρεκατές.

Μετά απο 2 βασανιστικούς μήνες, σήμερα 29/7 ο Τάσος άνοιξε τα μάτια του επιτέλους και άρχισε να επικοινωνεί με την οικογένεια του, οι προσευχές που κάναμε όλοι όλο αυτό τον καιρό, συγγενείς και φίλοι του νεαρού παιδιού έπιασαν τόπο και είμαστε πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι που σας δίνω αυτοί την είδηση γιατι είστε πολλοί που ενδιαφέρεστε και με ρωτάτε.

Ο φιλευσπλαχνος Θεός χάρισε σε αυτό το νέο παιδί μια δευτερη ευκαιρία και είναι σαν να ξαναγεννήθηκε, τον περιμένουμε ξανά κοντά μας γερό και ευθυμο όπως ήταν, ευχόμαστε στην οικογένεια του άλλο κακό να μην τους συμβεί και να είναι ευτυχισμένοι με τον Τασούλη και τα άλλα δυο παιδιά τους τον Δημητράκη και τον Χρηστάκη.

Με αγάπη και συγκίνηση ο δάσκαλος σου και φίλος

Σπύρος Κόλλιας

ΥΓ οσοι επιθυμείτε μπορείτε να του ευχηθείτεκαλή ανάρρωση και στο προφίλ του στο facebook εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *