επικαιρότητα Πολιτικά

Φωτιές άναψε η επίσκεψη του Αζέρου πρέσβη στην Ερέτρια

IMG_0818

 

Αριστερά ο Αντιδήμαρχος Κος Δ.Σκαρλάς, στο κέντρο ο “πανύψηλος” Αζέρος Πρέσβης και δεξιά ο Κος Παπαγρηγορίου
 

Την όμορφη πόλη της Ερέτριας επισκέφθηκε ο Αζέρος πρέσβης Κος Ραχμάν Μουσταφάγιεφ συνοδευόμενος απο τον κύριο Παπαγρηγορίου στις 21/6/2013 στα πλαίσια της επισκέψεως του σε όλη την Εύβοια και με δεδομένο οτι το Αζερμπαϊτζάν τον τελευταίο καιρό μπαίνει πολύ δυναμικά στο κομμάτι των επενδύσεων στην χώρα μας.Πρόσφατη άλλωστε είναι η αγορά της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, απότι όμως φαίνεται οι Αζέροι εξετάζουν να επεκτείνουν τις επενδύσεις τους και σε άλλους τομείς όπως είναι το real-estate και οι τομείς της τουριστικής αξιοποίησης. Είναι σαφές οτι αρκετοί επιχειρηματίες αλλά και κυβερνήσεις στριμώχνονται για να κάνουν business με την ανερχόμενη επενδυτική δύναμη του Αζερμπαϊτζάν όπως πολύ σωστά τόνισε και στο Δημ. Συμβ. της 31/7 και ο κύριος Παπανικολάου.

Ο κος Παπανικολάου τυγχάνει (χωρίς να είναι καθόλου τυχαίο) να έχει τα τελευταία χρόνια στενότατες επαφές με το Αζερμπαϊτζαν σε υψηλότατο επίπεδο λόγω της ιδιότητας του ως οικονομικός αναλυτής ενώ έχει συναντηθεί στο παρελθόν και με τον Αζέρο πρέσβη Κο Μουσταφάγιεφ. Αυτό το τελευταίο βέβαια διέφυγε εντελώς του κου Δήμαρχου Βασίλη Βελέντζα ο οποίος δεν κάλεσε τον Κο Παπανικολάου να παρευρεθεί στην συνάντηση με τον πρέσβη. Δικαιολογήθηκε όμως λέγοντας οτι ήταν “of short notice” δηλαδή ανεπίσημη κάπως και της τελευταίας στιγμής.

Ο Κος Παπανικολάου για άλλη μια φορά διαμαρτυρήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την τουριστική προβολή του τόπου μας (τα αποτελέσματα άλλωστε φαίνονται και  απο την άδεια τουριστικά πόλη μας παρόλο που είμαστε σε φούλ σεζόν)ενώ κάλεσε τον Δήμαρχο να ξανακαλέσει τον πρέσβη αυτή την φορά επίσημα και να αναπτυχθεί μια ατζέντα θεμάτων που θα συζητηθούν μαζί του για το καλό του τόπου μας.

Κατ’αποκλειστικότητα η EVIA-PRESS.GR ήταν το μόνο μέσω ενημέρωσης που κάλυψε την επίσκεψη του Κου Μουσταφάγιεφ με φωτογραφικό ρεπορτάζ και με μια μίνι συνέντευξη που πολύ ευγενικά μας παραχώρησε και τον ευχαριστούμε.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *