ανθρωπιστικά επικαιρότητα Πολιτικά Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκάλυψη Σόκ-Στην Αμάρυνθο πίνουν ακόμη νερό απο αμιαντοσωλήνες παρόλο που το έργο αντικαταστασης ολοκληρώθηκε και πληρώθηκε!

dirty water

 

Την αποκάλυψη Σοκ έκανε σήμερα 31/7 στο Δημ. Συμβ. στην Αμάρυνθο ο ίδιος ο Δήμαρχος Ερετριας Κος Βασίλης Βελέντζας καταγγέλωντας τους προηγούμενους Δήμαρχους του πρώην Δήμου Αμαρυνθίων οτι παρόλο που ακριβοπληρώθηκε το έργο της αντικατάστασης αμιαντοσωλήνων στην Αμάρυνθο ωστόσο η πλειοψηφία των Αμαρυνθίων πίνουν ακόμη σήμερα νερό απο τους αμιαντοσωλήνες. Η εξήγηση που δόθηκε απο τους εργολάβους που ήταν παρόντες είναι πως κατα την εκτέλεση του έργου υπήρξαν δυσκολίες με τις πληρωμές και οι εργολάβοι αποχώρησαν με αποτέλεσμα ενώ κατα το μεγαλύτερο μέρος τους να έχουν αντικατασταθεί οι αμιαντοσωλήνες ωστόσο οι πλαστικοί αγωγοί δεν μπήκαν ποτέ σε λειτουργία.

svlhnes-neroy-erga

Τώρα προσπαθούν να τους συνδεσουν

Με αφορμή το έργο του ΒΙΟΚΑ τα συνεργεία της ΔΕΥΑ με την συνεργασία των αναδόχων προσπαθούν να αντικαταστήσουν κάποια μικρά κομμάτια που έχουν μείνει με πλαστική σωλήνα και να κάνουν αναμονές ύδρευσης αλλά και αποχέτευσης ώστε να αποφευχθούν άλλα σκαψίματα στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *