Πολιτιστικά

Κανάρεια 2010 – Βραδιά με παιδικές φωνούλες Αλλα και Ροκιές

This slideshow requires JavaScript.

Οι μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου ξεκίνησαν με το σεμνό χαιρετισμό της Δημάρχου και η σκυτάλη δόθηκε γρήγορα στα παιδιά της χορωδίας του πολιτιστικού μας συλλόγου.Ντυμένα στα λευκά μας υπενθύμιζαν πως είναι καλοκαίρι και με το σκέρτσο και τα χαριτωμένα νάζια τους εντυπωσίασαν περισσότερο το κοινό απ’οτι με τις φωνητικές τους δυνατότητες.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην δασκάλα των παιδιών που είμαστε σίγουροι πως κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπαθειες και μεγάλη υπομονή να τιθασεύσει κάπως την “τσαχπινιά” της ηλικίας τους. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους άλλους δυο μουσικούς που συνόδευσαν την παιδική χορωδία με κιθάρα και κλαρίνο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη, την εμφανιση και ερμηνεία ρόκ τραγουδιών απο πολύ νεαρά παιδιά της πόλης μας. Συγκεκριμένα η νεαρή Ιωαννα Τερζάκη μαθήτρια μόλις της Γ γυμνασίου εξέπληξε τους πάντες με την μεστή ρόκ φωνή της και με την ερμηνεία της σε πολύ δύσκολα κομμάτια ελληνικά και ξένα.Ο μουσικοί που την πλαισίωναν ήταν και αυτά πολύ νεαρά παιδιά αλλα η δεξιοτεχνία με την οποία χειρίζονταν τις ηλεκτρικές κιθάρες καθήλωσαν τον κόσμο που δεν ήθελε να τελειώσει αυτή η εκδήλωση.

Σίγουρα ήταν μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη χάρη στην άψογη διοργάνωση και τις ευχάριστες μουσικές “εκπλήξεις”.

Μπορείτε να πάρετε μια γέυση απο την “μαγική” ερμηνεία της Ιωάννας και των υπολοίπων παιδιών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *