Περιβαλλοντικά Πολιτικά Πολιτιστικά

Το νέο γήπεδο 5χ5 είναι έτοιμο!

This slideshow requires JavaScript.

Πίσω απο το Ειρηνοδικείο της Ερέτριας και κολητά στο καινούριο γήπεδο μπάσκετ, ετοιμάστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους το νέο γήπεδο 5χ5.Στρώθηκε με ακρυλικό τάπητα για να αντέχει στις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλα και για να μην χρειάζεται συνεχή συντήρηση.

Ευχή όλων μας να το ευχαριστηθεί ο κόσμος της Ερέτριας και να το αγκαλιάσουν μικροί και μεγάλοι με πολύ όρεξη για παιχνίδι και ξεγνοιασιά.

Ολόκληρωμένο είναι πλέον το συγκροτημα των δύο γηπέδων μαζί και με τις εργασίες της ανάπλασης της πλατείας και συμβάλει στην δημιουργική ενασχόληση των νέων της πόλης μας.

Δεν είναι πολλα χρόνια πριν, που καθόμαστε σαν νέοι στα παγκάκια αυτής της μικρής πλατείας ή που ιδρώναμε κάτω απο τα καλάθια της μπασκέτας της. Αξιζε σαυτό το κομάτι της Ερέτριας η προσοχή που του δόθηκε και αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για αυτους που το σκέφτηκαν και το έπραξαν.

Οι Κασσάνδρες που περιμένουν εναγωνίως κάτι κακό για να σχολιάσουμε για την Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή θα περιμένουν λίγο ακόμη γιατί δεν μπορούμε παρα να εκτιμήσουμε οτι εισακούστηκαν οι φωνές μας για κάποιες διορθώσεις σε “κακοτεχνίες” του γηπέδου σε προηγούμενο άρθρο μας και διορθώθηκαν.Για το λόγο αυτό παραθέτουμε και φωτογραφίες.

Ομως δεν επαναπαυόμαστε και δεν χαριζόμαστε σε κανέναν όταν δεν το αξίζει γιαυτό και θα είμαστε μπροστάρηδες στα άσχημα.

Τα παγκάκια μετακινήθηκαν σε νέα θέση όπως είχαμε ζητήσει!
Η βρύση που υπήρχε μετακινήθηκε για να μην χτυπήσουν οι αθλητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *