επικαιρότητα Κοινωνικά Παιδαγωγικά Πολιτικά Πολιτιστικά

Νιάτα κέφι και χορός στην κοπή πίτας του Κανάρη!

Στα "δύσκολα" ανέλαβε ο έμπειρος πρώην πρόεδρος Θ.Τσακάλης
Στα “δύσκολα” ανέλαβε ο “έμπειρος” πρώην πρόεδρος Θ.Τσακάλης, απο αριστερά του η Ελένη Αρβανίτη και δεξιά του η Αναστασία Κακκαβά.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κωνσταντίνος Κανάρης δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ο παλαιότερος σύλλογος στην πόλη της Ερέτριας και μετρά πλουσιότατο έργο ως προσφορά στον πολιτισμό του τόπου. Γενιές και γενιές γαλουχήθηκαν μέσα απο τον σύλλογο, έμαθαν την αξία της προσφοράς και της συμμετοχής, έγιναν κοινωνοί της παράδοσης μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Δεκάδες ειναι τα τμηματα χορού, μοντέρνου και παραδοσιακού που παρακολουθούν σήμερα μικρά παιδιά, έφηβοι αλλα και ενήλικες. Ενώ καθοριστική ειναι καθε χρόνο και η συμβολή του συλλόγου “Κανάρη” και στα πολιτιστικά της πόλης με τα “Κανάρεια”.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 9/2 στο κέντρο “Θέαλος”, πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την τεράστια άιθουσα του κέντρου. Γονείς των παιδιών που μετέχουν στον σύλλογο, μέλη του συλλόγου αλλα και πολλοί φίλοι έδωσαν δυναμικό παρών και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά παρακολουθώντας την χορωδία με τις παιδικές αγγελικές φωνούλες αλλά και τα χορευτικά τμήματα που καταχειροκροτήθηκαν.

απο αριστερα, ο πρόεδρος Κος Γ.Περικλέους, η Κα Ε.Αρβανίτη, Α.Κακκαβά και Γ.Κομνός
απο αριστερα, ο πρόεδρος Κος Γ.Περικλέους, η Κα Ε.Αρβανίτη, Α.Κακκαβά και Γ.Κομνός

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου κυριο Γεώργιο Περικλέους , στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και σε όλα τα μέλη που συντέλεσαν στην καλή οργάνωση της εκδήλωσης.

Το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αλημπατέ, Γουρνής και Φατούσης μαζί με φίλους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, μεγάλος απών για άλλη μια φορά ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας, τον οποίο δικαιολόγησε ο Κος αντιδήμαρχος Χρήστος Διονυσόπουλος λόγω του τραυματισμού της κόρης του.

Δείτε παρακάτω όλο το φωτορεπορτάζ και τα βίντεο με τα χορευτικά

η χορωδία του συλλογου
η χορωδία του συλλογου
ταχορευτικά συγκροτήματα που εντυπωσίασαν
ταχορευτικά συγκροτήματα που εντυπωσίασαν
ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Φατούσης με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Τακέλα
απο δεξιά ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Φατούσης με τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Κατερίνα Τακέλα, Ορσαλία Κατέβα και Ελένη Μπασινά
"όλοι μαζί" Φατουσικοί, Βελεντζικοί και Εκκλησία, η φωτογραφία που "ενόχλησε" τον Βελέντζα
“όλοι μαζί” Φατουσικοί, Βελεντζικοί και Εκκλησία, η φωτογραφία που “ενόχλησε” τον Βελέντζα
απο αριστερά , οι γλυκύτατες κυρίες, Ευαγγελία Παγκάλου, η Χριστίνα Κουμπανιού και το ζευγος Παρασκευά
απο αριστερά , οι γλυκύτατες κυρίες, Ευαγγελία Παγκάλου,  Χριστίνα Κουμπανιού και το ζευγος Παρασκευά

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *