Κοινωνικά Πολιτιστικά φιλοζωικά

Κοπή πίτας της Φιλοζωικής Ερέτριας

IMG_4387
Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής Κος Χαρ. Βιορές επι τω έργον

Η φιλοζωική της Ερέτριας δεν θέλει συστάσεις, είναι ένα σωματείο που αδιάκοπα και αθόρυβα φροντίζει εκατοντάδες ζώα, χρόνια τώρα.

Ο πρόεδρος της Κος Μπάμπης Βιορές έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα-ψησταριά Village στην παραλία της Ερέτριας την περασμένη  παρασκευή, ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων. Ο πρόεδρος και το νεοσύστατο ΔΣ έκαναν έναν μικρό απολογισμό και έθεσαν τις άμεσες προτεραιότητες τους για το επόμενο διάστημα, συγκεκριμένα έκαναν γνωστό οτι προγραμματίζονται στειρώσεις απο εθελοντές κτηνιάτρους στις 8-9-10 Απριλίου σε κτηνιατρική κλινική (για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ του σωματείου). Δυστυχώς όμως με βήματα χελώνας προχωράει απο τον Δήμο της Ερέτριας η διαδικασία για να ρευματοδοτηθεί και να υδροδοτηθεί το κοντεϊνερ στο οποίο θα γίνεται η περίθαλψη και το τσιπάρισμα των αδέσποτων ζώων του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και μέλη του σωματείου αλλά και υποψήφιοι απο τις δημοτικές παρατάξεις τις Κας Αλημπατέ και του Νίκου Γουρνή.

IMG_4401
την κλήρωση έκανε ο Κος Κυδωνάκης με τις μικρές της παρέας

Την κοπή της πίτας ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά και πλούσια δώρα κληρώθηκαν με κορυφαίο ένα ηλεκτρικό πριόνι αξίας 150€ προσφορά του Κου Γιώργου Κυδωνάκη, ο τυχερός που κέρδισε το πριόνι ήταν ο Κος Προκόπης Βίλλας ιδιοκτήτης του εστιατορίου Village.

IMG_4404
στην μέση ο Τυχερός Προκόπης Βίλλας, αριστερά ο Κος Βιορές και δεξιά ο Κος Κυδωνάκης
Οι γλυκύτατες Κα Κουμπανιού απο αριστερά και Αξιώτου απο δεξιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν σαν φιλόζωες που είναι
Οι γλυκύτατες Κα Κουμπανιού απο αριστερά και Αξιώτου απο δεξιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν σαν φιλόζωες που είναι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *