Τελευταίες Ειδήσεις φιλοζωικά

Φόλες στο κέντρο της Ερέτριας ακόμη και μέσα σε αυλές! Το φιλοζωικό Σωματείο καταγγέλλει!

foles
ένα απο τα αδέσποτα που γλύτωσε απο βέβαιο θάνατο χάρη στην εγκαιρη επέμβαση της φιλοζωικής.

η φόλα εκτός οτι τιμωρείται με αυστηρότατο νόμο, είναι μια πράξη που δείχνει πόσο σεβόμαστε την ζωή, αυτοί που τις ρίχνουν, εκμεταλλεύονται την αθωότητα αυτών των πλασμάτων ή την πείνα τους για να τα ταΐσουν θάνατο, μην συμβιβάζεσαι με αυτή την κατάσταση, μίλα – αντιστάσου, μην χάνεις την ανθρωπιά σου!

Κάποιοι «πολιτισμένοι» κάτοικοι της Ερέτριας θέλοντας να δείξουν οτι είναι οι μόνοι που πρέπει να ζουν στον τόπο αυτό αποφάσισαν να προβούν σε μαζικές εξοντώσεις ζώων όχι μόνο αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων πετώντας φόλες ακόμα και μέσα σε αυλές σπιτιών χωρίς καν να υπολογίσουν οτι μπορεί να τα βρουν παιδιά. θα θέλαμε όποιος γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει αμέσως και να ενημερώσουμε τους επιδόξους δολοφόνους οτι αυτό που καταφέρνουν είναι εκτός από τα ζώα να κάνουν κακό και στον τόπο τους.

Οι φιλόζωοι πρέπει να προμηθευτούν με ενέσιμα filtamon, ατροπινες, κονακια και ενεργό άνθρακα ώστε να βοηθήσουν άμεσα τα ζώα που έχουν δηλητηριαστεί απο φόλα.
Επι πλέον επειδή κυκλοφορούν φήμες οτι το φιλοζωικό σωματείο της Ερέτριας έχει χρηματοδοτηθεί απο τον δήμο θα θέλαμε να τις διαψεύσουμε κατηγορηματικά και καλούμε τον δήμο να δώσει στην δημοσιότητα οποιοδήποτε παραστατικό που εχει σχέση με χρηματοδότηση μας και επιφυλασσόμαστε για τα νόμιμα δικαιώματα μας για κάθε ψευδή φήμη που αφορά το σωματείο μας. 

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *