Πολιτιστικά Τελευταίες Ειδήσεις

Νέο προεδρείο για την ομάδα του Απόλλωνα Ερετρίας.

Μετά απο μαρασμό και καθεστώς ιδιότυπης “χηρίας” της θέσης του προέδρου και Δ.Σ της Ομάδας της Ερέτριας Απόλλωνα,  ευρέθησαν “σωτήρες” επιτέλους και μάλιστα έθεσαν ψηλά τον πήχη για το μέλλον.

Είναι αλήθεια οτι το προηγούμενο Δ.Σ κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λίγο πολύ όλες οι μικρές ομάδες τοπικού χαρακτήρα, όμως οι άνθρωποι μάλλον ένιωσαν οτι πρέπει να δώσουν την σκυτάλη σε κάποιον άλλο και να κοιτάξουν λιγο περισσότερο τις οικογένειες τους και τις δουλείες τους και κανείς μα κανείς δεν τους κατηγορεί γι’αυτό.

Ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ της ομάδας καλή όρεξη για δουλειά και να είναι “σιδεροκέφαλοι”.

Ελπίζουμε ο χρόνος και τα γεγονότα να μας διαψέυσουν και να μην επιχειρηθεί να μεταφερθεί το πεδίο της αντιπαράθεσης με φόντο την ομάδα καθώς η σύνθεση του Δ.Σ κάτι τέτοιο προμηνύει.

Το νεο Δ.Σ του Απόλλωνα Ερετρίας είναι:


  • Αθανασόπουλος Ανδρέας – Πρόεδρος,
  • Μπαλτατζής Θεόδωρος – Αντιπρόεδρος,
  • Κυριαζής Πέτρος – Γεν. Γραμματέας,
  • Ντούρμας Ευστράτιος – Γενικός Αρχηγός,
  • Λαϊνά Αλεξάνδρα – Ταμίας,
  • Δασκαλάκης Ηλίας – Υπ. Δημοσίων Σχέσεων,
  • Κουρούπης Χριστόφορος – Έφορος Γηπέδου,
  • και Μέλη οι κ.κ. Πλατής Ζαρκινός Ελευθέριος και Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος.

Στην Επιτροπή Μεταγραφών ορίστηκαν οι κ.κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας – Πρόεδρος, Ντούρμας Ευστράτιος – Γεν. Αρχηγός, Γλυκός Νικόλαος – Τεχνικός Διευθυντής.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του όρισε προπονητή της ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2010 -2011 τον Πεππέ Ευάγγελο, προπονητή του σωματείου με επιτυχή αποτελέσματα.

Ο νέος πρόεδρος Ανδρέας Αθανασόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλωνα, με σεβασμό στις πολυετείς προσπάθειες των συντελεστών της και των προηγούμενων διοικήσεων, επιθυμούν να θέσουν νέους, περισσότερο φιλόδοξους στόχους για την ομάδα. Σκοπός και στόχος τους, τη νέα σεζόν είναι η οργάνωση του ομίλου σε όλα τα επίπεδα, η καλή παρουσία της ομάδας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και η εντατικοποίηση δημιουργίας έργων υποδομής για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών, δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στα αποδυτήρια, την καθαριότητα όλων των χώρων του γηπέδου και τη δημιουργία γραφείων της ομάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *