επικαιρότητα Καταγγελία Πολιτικά Τελευταίες Ειδήσεις

Σάλος με το απίθανο δημοσίευμα εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας της Εύβοιας, – το βίντεο αδιάψευστος μάρτυρας.

προεδρειο

Το δημοσίευμα

Σάλος έχει προκληθεί με ένα απίστευτο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας της Εύβοιας που θέλει την Δήμαρχο Ερέτριας, Αμφιτρίτη Αλημπατέ να αποκαλεί «Ψώ_ _» την νεαρή δημοτική σύμβουλο που υποστηρίζεται από το Κ.Κ.Ε. Ασημίνα Καραμπέτσου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, μετατρέποντας το σε «Χαμαιτυπίο» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 

resize karampetsou

Οι μάρτυρες

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε αντιπολίτευση και συμπολίτευση μόλις άρχισε να γίνεται γνωστό το δημοσίευμα και όλοι αναρωτιόνταν αν ειπώθηκε αυτή φράση, κανένας όμως δημοτικός σύμβουλος δεν το επιβεβαίωσε από όσους επικοινωνήσαμε, ούτε καν όσοι βρίσκονταν στο προεδρείο και άρα πολύ κοντα στην Δήμαρχο αλλά ούτε και από την αντιπολίτευση αυτοί που βρίσκονταν κοντά στην Κα Καραμπέτσου. Επιπλέον σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουμε από τον κύκλο της κυρίας Καραμπέτσου, ούτε η ίδια δεν αντιλήφθηκε αυτή την προσβλητική έκφραση προς το πρόσωπο της από την Δήμαρχο, σε επικοινωνία μας μαζί της όμως η ίδια τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένη να σχολιάζει «παραπολιτικά» αλλά να μιλάει για τις θέσεις τις λαϊκής συσπείρωσης επάνω σε φλέγοντα εργασιακά και κοινωνικά θέματα.

 

Η δική μας μαρτυρία

Όπως και σε κάθε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερέτριας έτσι και σε αυτό της 24ης Σεπτεμβρίου στο οποίο αναφέρθηκε το δημοσίευμα, είμαστε παρόντες και φυσικά δεν αντιληφθηκαμε σε καμμία περίπτωση να εκστομίζεται μια τέτοια χυδαία φράση όπως και κανένας άλλος. Επιπλέον να σημειώσουμε οτι ένα τέτοιο γεγονός, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο και είναι βέβαιο πως θα υπήρχαν έντονες αντιδράσεις και από την ίδια την Κα Καραμπέτσου αλλά και από κάποιους πολίτες  που παρευρέθηκαν στο συμβούλιο για να την ακούσουν κάτι τέτοιο όμως όπως γνωρίζουν οι παρευρισκόμενοι δεν συνέβη.

 

Ο καλύτερος μάρτυρας – η κάμερα της Evia-press.gr

Είναι γνωστό ότι εδώ και τέσσερα χρόνια βιντεοσκοπούμε και ηχογραφούμε εξολοκλήρου τα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Ερέτριας, και δεν είναι λίγες οι φορές που η κάμερα διαψεύδει προσπάθειες διαστρέβλωσης των όσων ειπώθηκαν ή εκτυλίχτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι και αυτή την φορά αμέσως ανατρέξαμε στο ηλεκτρονικό μας αρχείο και “παίξαμε” αμέτρητες φορές το επίμαχο σημείο έντασης ανάμεσα στην Κα Καραμπέτσου και την Δήμαρχο κατά την συζήτηση του ψηφίσματος για να παραμείνει «ζωντανή» η γραμμή των Ferry-Boat. Οι δύο κυρίες είχαν μια έντονη αλλά πολιτισμένη διαφωνία στο εν λόγω θέμα αλλά και σε άλλα πάντα όμως μέσα στα όρια της ευπρέπειας και της ευγένειας, ενώ σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο η Δήμαρχος φαίνεται να της λέει πολύ ευγενικά να την επισκεφθεί στο γραφείο της ώστε να πάρει τα διευκρινιστικά στοιχεία που ζητάει η Κα Καραμπέτσου.

 

 

Οι ενέργειες της Δημάρχου αμέσως μετά το δημοσίευμα

Η Δήμαρχος Ερέτριας, Αμφιτρίτη Αλημπατέ ως καθηγήτρια φιλόλογος στο επάγγελμα, συνταξιούχος σήμερα, δίδαξε χιλιάδες παιδιά στην διάρκεια της καριέρας της εκτός από την αγάπη για την ελληνική γλώσσα και ήθος και κανείς συγγενείς ή φίλος δεν την έχει ακούσει ποτέ να εκφράζεται με φράσεις «χαμαιτυπίου» ακόμη και στην ιδιωτική της ζωή ακόμη και σε χαλαρές ιδιωτικές κλειστές συζητήσεις.

Πρόκειται ασφαλώς για μια επίθεση κάτω από την ζώνη η οποία και με βάση τα βίντεο που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, θα πέσει στο κενό και θα εκτεθούν όσοι την ενορχήστρωσαν.

Ωστόσο η Δήμαρχος ως όφειλε για να υπερασπίσει την τιμή, την αξιοπρέπεια και τον θεσμό του Δημάρχου προχώρησε άμεσα σε νομικές ενέργειες απαιτώντας την αποκατάσταση της αλήθειας και μια μεγάλη αποζημίωση από τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα.

0 Replies to “Σάλος με το απίθανο δημοσίευμα εφημερίδας μεγάλης κυκλοφορίας της Εύβοιας, – το βίντεο αδιάψευστος μάρτυρας.

  1. Ποιος ΑΝΟΗΤΟΣ δημοσιογραφίσκος της πλάκας το έγραψε αυτό και εξέθεσε και την εφημερίδα του?

  2. Ρε παιδια μηνασχολειστε με το λαμογιο τον Θεοφανιδη(εκδοτης Ευβοικης Γνωμης),αν δεν παρει την μιζα του σου κανει πολεμο και ας μην υποστηριζω και δεν συμπαθω καθολου την σημερινη δημαρχο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *