επικαιρότητα

Ας αφήσουμε την Ψω_α και ας ασχοληθούμε με την φόλα! Έξαλλη η Δήμαρχος Ερέτριας με τις δολοφονίες ζώων!

folla

Επιτέλους και ένα δελτίο τύπου διαφορετικό απο τα άλλα! Μια προσέγγιση ενός σημαίνοντος πολιτικού προσώπου του τόπου μας στο ευαίσθητο θέμα των αδέσποτων με ευαισθησία και ανθρωπιά! Η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ, φιλόζωη και η ίδια, δεν άντεξε και δημοσίευσε το παρακάτω δελτίο τύπου βλέποντας τις εικόνες ντροπής ενός φολιασμένου ζώου με περιλαίμιο που γράφει Δήμος Ερέτριας. Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που μας ταλανίζουν καθημερινά αντί με τα κουτσομπολιά και τις κακοήθειες που κάποια συμφέροντα διαχέουν σκόπιμα;;; Αυτό ακριβώς φαίνεται πως κάνει η Αμφιτρίτη Αλημπατέ και με το παρακάτω Δελτίο.

Δελτίο Τύπου

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας ενός σκύλου στην πόλη μας.

Η απάνθρωπη αυτή ενέργεια της δηλητηρίασης του άτυχου ζώου, μας θλίβει βαθύτατα, μας προβληματίζει και την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, το συγκεκριμένο ζώο ήταν από τα πρώτα αδέσποτα που είχε περάσει από την διαδικασία περισυλλογής, περίθαλψης και σήμανσης με ειδικό κολάρο στο οποίο υπάρχει η ένδειξη «Δήμος Ερέτριας». Είχε επανενταχτεί στο φυσικό του περιβάλλον, μέσα από πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει, στην προκειμένη περίπτωση, η Δημοτική Αρχή σε αγαστή συνεργασία με την πολύ δραστήρια φιλοζωική οργάνωση «Αργός», της οποίας οι άνθρωποι πραγματικά υπερβάλλοντας εαυτούς κάνουν τα πάντα για τους μικρούς μας φίλους.

Καλούμε λοιπόν όλους να καταδικάσουν τέτοια περιστατικά βασανισμού και εξόντωσης των ζώων και να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Ερωτηματικά τέλος εγείρονται για την χρονική συγκυρία του συμβάντος, αφού για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το χρονίζον πρόβλημα των αδέσποτων ζώων με συντονισμένες δράσεις Δημοτικής Αρχής και Φορέων.

0 Replies to “Ας αφήσουμε την Ψω_α και ας ασχοληθούμε με την φόλα! Έξαλλη η Δήμαρχος Ερέτριας με τις δολοφονίες ζώων!

  1. Παρακαλω για να το βλεπουν ολοι αυτο το εγκλημα μπορειτε να το περασετε στα
    δημοσια fb και site του δημου

    ευχαριστω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *