επικαιρότητα

Εντονη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα ανταλλακτικά μετά το προκλητικό δελτίο τύπου Βελέντζα.Βίντεο!

PANO_20141010_220441

Φωτιά πήρε η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν η κουβέντα πήγε στο δελτίο τύπου του Κου Βελέντζα ο οποίος το απέστειλε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε συγκρίσεις των δαπανών για τα ανταλλακτικά μεταξύ του 2010 και της δικής του θητείας.Συγκεκριμένα παρουσίαζε μια εικόνα εξοικονόμησης χρημάτων απο την συντήρηση των οχημάτων για την οποία ομως ο κύριος Ιωάννης Τσώκος είχε διαφορετική άποψη με βάση τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας και τα οποία είναι ως εξής για το 2011 83,266€, για το 2012 146,997€, για το 2013 62,574€ και για το 2014 63,685€ Σύνολο 356.882€.

Τα παραπάνω στοιχεία τα οποία αμφισβήτησε ο Κος Βελέντζας αν και ο Κος Τσώκος τα προσκόμισε γραπτώς στο προεδρείο, σαφώς και δεν δείχνουν καμμία εικόνα εξοικονόμησης και αν αναλογιστούμε οτι ο Κος Βελέντζας παρέλαβε οκτώ οχήματα καθαριότητας και παρέδωσε δυο και αυτά κακοσυντηρημένα τότε γεννάται έυλογα το ερώτημα τι είδους συντήρηση γινόταν.

Επιπλέον σε ολόκληρη την θητεία του αλλά και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του και οι αντιδήμαρχοι πάντοτε προέβαλαν σαν δικαιολογία για την κακή εικόνα της καθαριότητας, μεταξύ άλλων και την έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού και την μη έγκριση κονδυλίων για την συντήρηση του εξοπλισμού.Σήμερα ο Κος Βελέντζας επαίρεται για την “οικονομία” που υποτίθεται οτι έκανε αν και ο Κος Τσώκος την αμφισβήτησε ανοιχτά αυτή την οικονομία και με στοιχεία. Κοινώς άφηνε την Ερέτρια να βρομίζει και έβαζε την δημόσια υγεία σε κίνδυνο για να κάνει οικονομία!

20141010_220128
ο Κος Βασίλης Γούναρης αποχωρεί εκνευρισμένος απο τις προκλήσεις του Κου Βελέντζα

Επεισόδιο σημειώθηκε ακόμη και μεταξύ του Κου Βελέντζα και του Κου Λάμπρου όταν ο δεύτερος ανέφερε οτι με βάση τα στοιχεία των υπηρεσιών υπάρχει ένα έλλειμμα περίπου εννέα τόνων πετρελαίου! Για να του απαντήσει προκλητικά ο Κος Βελέντζας οτι αποθήκευαν το πετρέλαιο σε “κουβαδάκια”!

Η κούβεντα ξέφυγε όταν ο Κος Βελέντζας ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε οτι θα βγάλει και άλλα στοιχεία που καίνε γιατι κάποιοι είναι “κακά” παιδιά και σκαλίζουν υποθέσεις εννοώντας τον αντιδήμαρχο Κο Βασίλη Γούναρη που όπως σας παρουσιάσαμε σε παλαιότερα άρθρο μας ζητούσε να μάθει λεπτομέρειες απο τον πρώην Δήμαρχο σχετικά με τις καταναλώσεις και το αποθεματικό σε πετρέλαια και ανταλλακτικά, ο Κος Γούναρης έχασε την ψυχραιμία του και αποχώρησε απο την αίθουσα. Αργότερα δήλωσε στην Evia-press.gr, “οτι μένει έκπληκτος απο το θράσσος του πρώην Δημάρχου ο οποίος άφησε τον Δήμο σε κατάσταση που ειναι αδύνατον να ανταποκριθεί έστω και στοιχειωδώς στα καθήκοντα του.Ο δήμος σήμερα εκτελεί τις καθημερινές του υποχρεώσεις επειδή κάποιοι υπάλληλοι και οι αντιδήμαρχοι βάζουν πλάτη και έχουν φιλότιμο!” Δήλωσε ο Κος Βασίλης Γούναρης.

20141010_220208

Δείτε το έντονο επεισόδιο και σε βίντεο αποκλειστικά απο την evia-press.gr

0 Replies to “Εντονη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα ανταλλακτικά μετά το προκλητικό δελτίο τύπου Βελέντζα.Βίντεο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *