επικαιρότητα

Συμβαίνει τώρα!Ενημέρωση για το νησί των ονείρων στους συλλόγους της Ερέτριας

IMG_0037.JPG

Ολοι οι συλλογοι της πόλης της Ερετριας ενημερωνονται απο την Δημαρχο για τις μεχρι τωρα ενεργειες που εγιναν και τις τελευταιες εξελιξεις μετα την επισκεψη της στα γραφεια της ΕΤΑΔ.
Η κυρια Αλημπατε επισκεφτηκε την ΕΤΑΔ με τεχνικο κλιμακιο του Δημου Ερετριας και συζητησε με τους αξιωματουχους την κατασταση και το ιδιοκτησιακο status αποδεικνυοντας οτι θα ειναι προς ωφελος της τοπικης κοινωνιας να αξιοποιηθει και να προστατευτει ο κοινωφελης του χαρακτηρας.
Μεσα σε πολυ θετικο κλιμα οι δυο πλευρες κατεληξαν στο οτι καταρχην πρεπει να νομιμοποιηθουν και να καταγραφουν οι υφισταμενες κατασκευες. Απο τα λεγομενα των αξιωματουχουν δεν φανηκε οτι διεκδικει η κεντρικη κυβερνηση να προβει μονη της σε καποιου ειδους προσπαθεια αξιοποιησης αλλα θα δωσει στην δημοτικη αρχη να κανει τις ενεργειες που απαιτουνται ωστε και τυπικα να ειναι σωστη αλλα και να διαβουλευτει με τους πολιτες και να καταληξει σε μια κοινα αποδεκτη λυση αξιοποιησης.

0 Replies to “Συμβαίνει τώρα!Ενημέρωση για το νησί των ονείρων στους συλλόγους της Ερέτριας

  1. Η κοινή λογική επιτάσσει στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που αφορούν όλους τους Πολίτες η υπεύθυνη Δημοτική Αρχή πρέπει να ενημερώνει και να συνεργάζεται με τους Συλλόγους και τους Φορείς της περιοχής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο. Η νέα μας Δήμαρχος κυρία Αλημπατέ, έδειξε από την αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της, πως στα μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν τους Πολίτες του Δήμου Ερέτριας, μαζί με τους συνεργάτες της, θα έχει συχνές επαφές με τους Πολίτες για την ενημέρωση τους και την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη δυνατή λύση. Δυστυχώς η έως τώρα πρακτική ( πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ), ήταν ο ένας ή ένας κλειστός κύκλος, να αποφασίζουν για τους πολλούς, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου που πολύ δύσκολα πλέον μπορούν να ανατραπούν.

  2. καλημερα Αντωνη, δεν εχουμε αρχισει ακομα και ολα ειναι ανστρεψιμα αλλα δεν γι νεται με σιωπη υπαρχουν προσυμβουλια οπου κατανομαζονται τα παντα και οι παντες!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *