Αστυνομικά επικαιρότητα Καταγγελία Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ! Ληστεία με Καλάσνικοφ σε Κοσμηματοπωλείο στην Ερέτρια! – Αποκλειστικό Ρεπορτάζ με φώτο και βίντεο απο το σημείο της ληστείας!

 

 

 

 

IMG_9039

 

IMG_9047

Το Σάββατο το βράδυ , 25/10  στις εννέα παρά τέταρτο το βράδυ σημειώθηκε πρωτοφανής ληστεία με Καλάσνικοφ στην αγορά της Ερέτριας, στην οδό Φιλοσόφου Μενεδήμου, σε κοσμηματοπωλείο.

Οι ληστές που ήταν τέσσερις τον αριθμό, φορούσαν κράνη και αποβιβάστηκαν απο επιβατικό Ι.Χ. το οποίο πάρκαραν ακριβώς μπροστά απο το κοσμηματοπωλείο, είχαν στην κατοχή τους καλάσνικοφ και βαριοπούλα. Με το καλάσνικοφ άνοιξαν πύρ κατά της βιτρίνας ανοίγοντας μεγάλη τρύπα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και άρχισαν να παίρνουν τα κοσμήματα μέσα απο την τρύπα ενώ ο άλλος ληστής χτυπώντας την πόρτα η οποία ανοίγει με μπουτόν απο μέσα κατάφερε να την παραβιάσει.

Μέσα στο κοσμηματοπωλείο βρισκόταν η ιδιοκτήτρια η οποία εκείνη την ώρα μάζευε τα κοσμήματα και τα έβαζε στο χρηματοκιβώτιο την στιγμή που εμφανίστηκαν οι ληστές. Τρομοκρατημένη η ιδιοκτήτρια κρύφτηκε σε ένα μικρό δωματιάκι καθώς οι ληστές εισήλθαν στο χώρο και άρχισαν να αδειάζουν τις προθήκες και να παίρνουν οτι πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους, μάλιστα την απείλησαν οτι αν βγεί απο εκεί θα την σκοτώσουν.

Επειδή το περιστατικό σημειώθηκε σχετικά νωρίς και πριν καλά καλά αδειάσει η αγορά της Ερέτριας, αρκετά μαγαζιά δεν είχαν προλάβει να κλείσουν με αποτέλεσμα απο τους πυροβολισμούς και την αναστάτωση κάποιοι έμποροι και θαμώνες παρακείμενου καφενείου να πεταχτούν έξω, μπροστά στην θέα όμως των όπλων όλοι ξαναμπήκαν μέσα φοβούμενοι για την ζωή τους.

Μόλις οι ληστές ολοκλήρωσαν την συλλογή των κοσμημάτων επιβιβάστηκαν και πάλι στο αυτοκίνητο και έφυγαν σαν κύριοι με κατεύθυνση την οδό Αρχαίου Θεάτρου και πιθανώς την Νέα Ερέτρια, ενώ κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν και τον αριθμό του αυτοκινήτου το οποίο όμως αναμένεται να είναι είτε κλεμμένο ή να φέρει κλεμμένες πινακίδες.

 

 

Συγκλονισμένη και αγανακτισμένη η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου φαίνεται στην κάμερα να λέει πως είναι η τρίτη φορά που της συμβαίνει αυτό και πιστεύει οτι για άλλη μια φορά οι δράστες θα μείνουν ασύλληπτοι.
Συγκλονισμένη και αγανακτισμένη η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου  κάθεται στο πεζούλι του καταστήματος της. Στην κάμερα φαίνεται να λέει πως είναι η τρίτη φορά που της συμβαίνει αυτό και πιστεύει οτι για άλλη μια φορά οι δράστες θα μείνουν ασύλληπτοι, η εικόνα τα λέει όλα..

 

 

IMG_9043

Πρόκειται για πρωτοφανές και πολύ καλά μελετημένο σχέδιο το οποίο εξετέλεσαν με κάθε λεπτομέρεια οι δράστες ενω θεωρείται σίγουρο οτι είχαν κάνει παρακολούθηση και γνώριζαν πολύ καλά τα ακριβή ωράρια και τις κινήσεις τις ιδιοκτήτριας γι’αυτο και “χτύπησαν” την πιο κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν δηλαδή τοποθετήσει τα κοσμήματα στο
χρηματοκιβώτιο και φύγει και σε ώρα που η αγορά θα είχε αδειάσει, ενώ ακόμη μπορούμε να συμπεράνουμε απο το γεγονός οτι έδρασαν σαν ομάδα η οποία είχε αυστηρα καθορισμένους ρόλους, τσιλιαδόρο, μπουκαδόρους κλπ οτι πρόκειται για σπείρα.

(Αρχικά υπήρχε σύγχυση όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο και ορισμένοι μιλούσαν για μηχανές, αυτό όμως με πιο προσεκτική διασταύρωση των στοιχείων άλλαξε)

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της Evia-press.gr λίγα λεπτά μετά την πρωτοφανή ληστεία.

 

 

 

spyros bw

 

 

 

 

 

 

Σύνταξη-Υλικό Σπύρος Κόλλιας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *