Στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κ.Ε. Επιμελητηρίων στο Βόλο το Επιμελητήριο Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε στην διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.), εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννη Γεροντίτη και το Μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Σκαρλά.

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στο Βόλο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024 με κεντρικό θέμα τις επιπτώσεις στην επιχειρηματικότητα από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης και την ανταπόκριση της Πολιτείας στην αποκατάσταση και αποζημίωση πληγέντων επιχειρηματιών, με την ευκαιρία των εγκαινίων της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης 2024 και την λειτουργία μουσειακών χώρων για την ιστορία των Επιμελητηρίων και Επαγγελματικών και Τεχνικών Σχολών Βόλου.

Στο πλαίσιο τοποθετήσεων Προέδρων και αντιπροσώπων της Κ.Ε.Ε.Ε. ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης επανέλαβε την πρότασή του, με πρωτοβουλία της Κ.Ε.Ε.Ε., να δημιουργηθεί Ταμείο Αλληλοβοήθειας Επιχειρήσεων με τη μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας, ως μια πρωτοβουλία που θα αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του Φορέα και θα αναδεικνύει εσαεί το κοινωνικό πρόσωπο του.

Το παρών στην συνεδρίαση έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής κ. Πέτρος Καμπούρης, ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργος Καββαθάς καθώς και Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Share

Επικοινωνία

Email: info@evia-press.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6941431497

Αφήστε μας το μήνυμα σας σε αυτό το τηλέφωνο και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει άμεσα

spot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα Θέματα
Σχετικά

Νέο έργο αξίας 6 εκατ. στη Βόρεια Εύβοια – Που θα πραγματοποιηθεί;

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την σύμβαση...

Εξαήμερη εργασία: Ποιοι θα «χτυπάνε» ψηφιακή κάρτα από 1η Ιουλίου

Ψηφιακή κάρτα εργασίας θα «χτυπάνε» από 1η Ιουλίου οι...