Σχετικα με το Evia-press.gr…

Ενιωσες ποτε να σε καιει μεσα σου η αληθεια και το παθος της γνωμης σου;

Εμείς επειδή το νιώσαμε και δεν μπορούμε πια να κρατηθούμε φτιάξαμε αυτή την online εφημερίδα για να επικοινωνούμε μαζί σας όλα όσα αφορούν τον τόπο μας  αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

3 χρόνια τώρα, τόσο η έντυπή όσο και η ηλεκρονική μορφή της evia-press.gr γράφει επώνυμα την γνώμη της αντικειμενικά και στηριζόμενη σε πραγματικά γεγονότα-ντοκουμέντα τα οποία καταγράφει ακούραστα. Στέκεται μακρυά απο συμφέροντα και δεσμεύσεις επιτελόντας σημαντικό έργο. Επιλέξαμε να δώσουμε μόνο ποιοτική ενημέρωση στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής τηε νότιας Εύβοιας, ασχολούμενοι με τον πολιτισμό, την πολιτική, την οικονομία, το περιβάλλον και την φιλοζωία. Ξερουμε οτι μπορεί να πουλάνε τα γυμνά και τα κουτσομπολιά όπως επίσης και οι μεγάλοι cult τίτλοι αλλά εμείς επιλέξαμε τον μοναχικό και δύσκολο έργο της ποιότητας.Δίνουμε βήμα σε όλους και κυρίως σε όσους τους πνίγει το δίκιο τους και σε όσους έχουν να πούν κάτι ωφέλιμο για την υπόλοιπη κοινωνία.

,

Απαγορέυεται σε οποιοδήποτε λαμόγιο ή δημοσιογραφίσκο της δεκάρας και του εκβιασμού να αναδημοσιέυει, να κοπιάρει και να χρησιμοποιεί άρθρα και φωτογραφίες του eretriapress.gr και evia-press.gr χωρίς την έγγραφη άδεια μας (που σιγά μην του την δώσουμε)